darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Trochę na temat mojej laluni Pochodzi z połowy 2000r., na liczniku coś około 39 tys. km., krajowa, poprzedni właściciel użytkował ją ponad 3 lata, raczej nie latał na gumie na co wskazuje stan skrzyni co do której nie mam zastrzeżeń. Kilka lat temu któryś z wcześniejszych właścicieli zaliczył szlif na lewą stronę co widać na zdjęciach. Z dodatkowego wyposażenia: amor skrętu Ohlinsa, stalowy oplot, filtr powietrza K&N, crash pady Womet-techa, podwyższona przednia szyba. Kilka zdjęć: http://imageshack.us.../dscf1057c.jpg/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 To są fotki już po wypadku?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Nie, nie. Stan jakiś tydzień po zakupie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandosnr1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Hmm... no ładne te zgrobki ładne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Moto jest mi jakby znane ze zdjęć Kupiłeś pewnie od Ramona, bodajże z okolic Rawy Mazowieckiej? Jeśli tak, to na pewno nie było latane na gumie Ramon dba o swoje sprzęty, a głównie sprawdza ich możliwości w winklach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Moto jest mi jakby znane ze zdjęć Kupiłeś pewnie od Ramona, bodajże z okolic Rawy Mazowieckiej? Jeśli tak, to na pewno nie było latane na gumie Ramon dba o swoje sprzęty, a głównie sprawdza ich możliwości w winklach Tu chyba masz rację Jak się tytułował poprzedni właściciel Yamahy na forach mogę się tylko domyślać po adresie e-mailowym z których pierwszy wyraz to Ramon, ogólnie jesteśmy imiennikami. Tylko okolice nie do końca te, wziąłem ją z okolic Radomska, dokładnie Stobiecko Szlacheckie A że dba o swoje sprzęty to w 100% potwierdzam Edytowane 29 Listopada 2012 przez darqvader (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Tylko okolice nie do końca te, wziąłem ją z okolic Radomska To na pewno on Faktycznie, Radomsko Teraz kojarzę bo kiedyś umówiłem się z Ramonem w Łodzi (miał przez jakiś czas GIX'a K4 750) i mówił, że wraca do domu, do Radomska A mnie jakoś się Radomsko z Rawą Mazowiecką kojarzy Z tego co wiem jeszcze R6 I generacji ma i latał nią po Radomiu na torze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dokładnie tak, tylko Ja wszystkich jego sprzetów nie zapamiętałem, R6 na pewno i Gixxera też Sporo ich było, około 10 już chyba. Ale teraz obecnie niestety jest bez motoru bo przy okazji zakończenia w Bełku pytałem się czy będzie. Ale pewnie się jeszcze spotkamy kiedyś w drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ramon faktycznie miał już ponad 10 motocykli japońskich R6 jest (na pewno była) rozgrzebana i miał ją robić stricte na tor GIX'a miał krótko, jakoś mu nie podpasował... Miałem nawet go kupić ale ostatecznie były inne priorytety i ktoś inny kupił Z R1 był bardzo zadowolony Ale teraz obecnie niestety jest bez motoru bo przy okazji zakończenia w Bełku pytałem się czy będzie Na pewno Ramon coś tam zakupi i dalej będzie "szorował" Ale pewnie się jeszcze spotkamy kiedyś w drodze To na pewno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ramon faktycznie miał już ponad 10 motocykli japońskich R6 jest (na pewno była) rozgrzebana i miał ją robić stricte na tor GIX'a miał krótko, jakoś mu nie podpasował... Miałem nawet go kupić ale ostatecznie były inne priorytety i ktoś inny kupił Z R1 był bardzo zadowolony Mówił że R1 to najlepszy z motocykli jaki do tej pory miał Wiele kilometrów ze sobą przejechali W tym nawet o ile Mnie pamięć nie zawodzi była wycieczka do Kłodzka i Czech Dlatego też po oględzinach uznałem że to motocykl od odpowiedniej osoby i druga taka okazja może się nie nadarzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Siemka Motorek fajny. Dzisiaj mnie twoi lokalni egzaminatorzy obali na egzaminie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 R1 fajna maszyna I moja tez byla fajna a przebieg na liczniku miala okolo 35tys i stan skrzyni nie wskazywal o lataniu na gumie Najwazniejsze zeby oleju nie chlala za duzo, bo wtedy bedzie kaplica. U mnie (pod koniec posiadania), na 1000 km brala 1,5l oleju. Szczescie jej takie, ze nie poszla do kolejnego kata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) R1 fajna maszyna I moja tez byla fajna a przebieg na liczniku miala okolo 35tys i stan skrzyni nie wskazywal o lataniu na gumie Najwazniejsze zeby oleju nie chlala za duzo, bo wtedy bedzie kaplica. U mnie (pod koniec posiadania), na 1000 km brala 1,5l oleju. Szczescie jej takie, ze nie poszla do kolejnego kata. Tzn. akurat w mój przebieg no nie ukrywam... nie dowierzam do końca.. 39 tys. km. w 12 lat to trochę przymało. Bynajmniej takie jest moje zdanie. Chyba że ktoś jeździł nią tylko w niedzielę do Kościoła ewentualnie do sklepu po bułki Co do oleju, nawet jak dostała trochę po tyłku to nie zauważyłem żeby brała olej. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez darqvader (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi