JAREK-XJR Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Czy ktoś z Szanownych forowiczów nie podróżuje może na wymienionej trasie autem i mógłby przewieźć skrzynię biegów? Dla kogoś prywatnie nie będzie raczej problemem wrzucić skrzynię na kipę albo do bagażnika, a firmy kurierskie kręcą nosem albo każą to ładować na europalety i tym samym słono sobie płacić. Oczywiście jestem jakąś tam, wspólnie ustaloną kwotę zapłacić za przysługę. Jest to dla mnie bardzo ważne (transport). 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 podróżować nie podróżuje ale jak Ci się fura rozkraczyla to możemy jechać 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 No więc dzięki bardzo za propozycję Andrzeju ale sprawa ma się tak, że jadę w piątek raniutko do Sosnowca bo tam tez jest firma zajmujaca się naprawą skrzyń i już z nimi gadałem. Auto pożyczam od kogoś więc tu moja propozycja dla innych: jesli ktos ma jakąś przesyłkę w okolice Sosnowca, która zmieści sie do auta osobowego to mogę zabrać. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 No spoko odpisalem Ci wprawdzie na pw ale jak już masz co potrzeba to git. 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Można usunąć. Po temacie. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Rekomendowane odpowiedzi