JAREK-XJR Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Czy ktoś z Szanownych forowiczów nie podróżuje może na wymienionej trasie autem i mógłby przewieźć skrzynię biegów? Dla kogoś prywatnie nie będzie raczej problemem wrzucić skrzynię na kipę albo do bagażnika, a firmy kurierskie kręcą nosem albo każą to ładować na europalety i tym samym słono sobie płacić. Oczywiście jestem jakąś tam, wspólnie ustaloną kwotę zapłacić za przysługę. Jest to dla mnie bardzo ważne (transport). 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 podróżować nie podróżuje ale jak Ci się fura rozkraczyla to możemy jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No więc dzięki bardzo za propozycję Andrzeju ale sprawa ma się tak, że jadę w piątek raniutko do Sosnowca bo tam tez jest firma zajmujaca się naprawą skrzyń i już z nimi gadałem. Auto pożyczam od kogoś więc tu moja propozycja dla innych: jesli ktos ma jakąś przesyłkę w okolice Sosnowca, która zmieści sie do auta osobowego to mogę zabrać. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No spoko odpisalem Ci wprawdzie na pw ale jak już masz co potrzeba to git. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Można usunąć. Po temacie. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi