Skocz do zawarto艣ci
Trwa aktualizacja skryptu i baz danych w tle - strona mo偶e nie wy艣wietla膰 si臋 poprawnie.

V-Strom Dl650 Na Pierwsze Moto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Niedawno zosta艂em szcz臋艣liwym posiadaczem prawka kat. A

Od kilku miesi臋cy planuje zakup jakiego艣 motocykla ( lubie wiedzie膰 du偶o i du偶o wcze艣niej przed zakupem:) ).

Od 2 miesi臋cy jestem ju偶 prawie zdecydowany na v-stroma 650 z rocznika 2011.

Wcze艣niej moim typem by艂a nc700x ale ze wzgl臋du na niskoobrotowy silnik a co za ty idzie ma艂膮 elastyczno艣c i konieczno艣膰 cz臋stszej zmiany bieg贸w np. przy wyprzedzaniu, stwierdzi艂em, 偶e mo偶e mnie to lekko zniech臋ci膰. ( jezeli sie myle prosz臋 o poprawienie:) )

2 typem by艂 f650 gs ale cena z wyposarzeniem czyt. oslona silnika, gmole, podgrzewane manetki, handbary, stelarz pod kufry, kufry etc. przewy偶sza cene vstroma z takim samym wyposa偶eniem o ponad 12 k wiec go odpusci艂em sobie.

1.Niedawno na nasz艂y mnie jednak my艣li dot. v-stroma tzn.

• Czy kupowa膰 nowy motocykl (mam od艂o偶one pieni膮dze od kilku lat na zakup sprz臋ta) i ograniczy膰 ryzyko zwi膮zane z zakupem u偶ywki.?
  • Czy przy wzro艣cie 173 moto mo偶e by膰 dla mnie za du偶e ??
  • Silniki w uk艂adzie V szczeg贸lnie ten w v-stromie charakteryzuje wysoka dynamika ju偶 na niskich obrotach, czy to mo偶e by膰 dla mnie na pocz膮tku problemem przy ruszaniu? (wiem ze to moze g艂upie pytanie ale nurtuje mnie to strasznie)
2.Chcia艂bym was poprosi膰 jeszcze o opinie nt. ubra艅 Modeki i kask贸w caberga. Znalaz艂em w przyst臋pnej cenie spodnie oraz kurtk臋 z odpinan膮 podpink膮( czyli opcja super na ca艂y sezon, nie musze kupowa膰 2 par tego i tego)

Co do kasku mu艣la艂em nad cabergiem duke ( musze mie膰 szcz臋kowca niestety, z pewnych powod贸w zdrowotnych)

3. Czy kto艣 mo偶e mi poleci膰 jakie艣 buty wysokie turystyczne ??

Z g贸ry dzi臋kza pomoc

• 2 tygodnie p贸藕niej...
Opublikowano

Poczytaj forum v stroma: www.vstromclub.fora.pl. B臋dziesz mia艂 wszystko w temacie mniejszego brata 艂膮cznie z ofertami sprzeda偶y sprawdzonych sprz臋t贸w...

• 1 miesi膮c temu...
Opublikowano

Na pierwsze moto lepiej u偶ywane - pierwsza gleba mniej boli :smile:

Wzrost nie powinien by膰 przeszkod膮, w marcu gdy wyci膮gn臋 swojego vstroma z zimowego schowka to je艣li jeszcze nie b臋dziesz mie膰 swojego zapraszam na pr贸b臋.

Opublikowano

Alpinestars Web Gore Tex albo model Tech Touring

Co do V-Stroma znajomy mia艂 na pierwsze moto, kupi艂 prawi臋 n贸wk臋 i przejecha艂 na nim Norwegi臋, Pireneje, Chorwacj臋, Albanie... i pasr臋 innych. Zmienione po艂o偶enie ch艂odnicy, kupa dodatk贸w.. (By艂a do kupienia jeszcze do niedawna :sad2: ) Og贸lnie z 60 tys km i zero problem贸w itp poza brakiem mocy jak by艂 ob艂aodwany ;)

Pzdr

motorcycle.gif
Opublikowano

ja swojego VStroma uje偶d偶am w butach HELD HIGHLANDER II

Do艂膮czona grafika

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...