Skocz do zawartości

03.09.0211 ślub i prosba o obecność :)

zdrapko

Rekomendowane odpowiedzi

Moi Drodzy,W imieniu Piotrka, chciałbym Wam bardzo, ale to bardzo podziękować za obecność. wiem że Piotr był bardzo zadowolony i chyba trochę wzruszony faktem że przybyliście na jego uroczystość.Powiem szczerzę, że dźwięk odpalanych silników i salwa honorowa zrobiły mega wrażenie.Lepiej nie mogliśmy sobie tego wymarzyć :)Jeszcze raz dzięki.LwG!Andrzej

A może ktoś z gości lub fotograf cyknęli fotki z przejazdu? ^_^

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

A może ktoś z gości lub fotograf cyknęli fotki z przejazdu? ^_^

Niestety nie mam takich zdolności, aby jeździć z kilogramowym aparatem, trzymając go w jednym ręku, a drugą ręką prowadzić motocykl Dołączona grafika Może ktoś inny cykał, ale nie zauważyłem.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Patrycji chyba chodziło o fotografa pary młodej ;)... widziałem, że cykał przed kościołem więc może gdzieś na trasie też nas ufocił....

Nie, no Suchy, nie śmiem podejrzewać, że robiłbyś takie ewolucje na moto :biggrin:

Patrycji chyba chodziło o fotografa pary młodej ;)... widziałem, że cykał przed kościołem więc może gdzieś na trasie też nas ufocił....

Zgadza się. Widziałam kątem oka, że z samochodów cykali fotki albo filmiki komórkami. Ale mogli to być przypadkowo przejeżdżający ludzie :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Nie, no Suchy, nie śmiem podejrzewać, że robiłbyś takie ewolucje na moto :DZgadza się. Widziałam kątem oka, że z samochodów cykali fotki albo filmiki komórkami. Ale mogli to być przypadkowo przejeżdżający ludzie :smile:

Postaram sie dowiedzieć w temacie. jak namierzę jakiś materiał - podeślę :)LwG!A.