zdrapko Opublikowano 4 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Moi Drodzy,W imieniu Piotrka, chciałbym Wam bardzo, ale to bardzo podziękować za obecność. wiem że Piotr był bardzo zadowolony i chyba trochę wzruszony faktem że przybyliście na jego uroczystość.Powiem szczerzę, że dźwięk odpalanych silników i salwa honorowa zrobiły mega wrażenie.Lepiej nie mogliśmy sobie tego wymarzyć :)Jeszcze raz dzięki.LwG!Andrzej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Kasik to już jakieś plany ?To sobie już nie można pomarzyć? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 To sobie już nie można pomarzyć? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.giftu nie ma co marzyć, trzeba działać 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 A może ktoś z gości lub fotograf cyknęli fotki z przejazdu? 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 A może ktoś z gości lub fotograf cyknęli fotki z przejazdu? Niestety nie mam takich zdolności, aby jeździć z kilogramowym aparatem, trzymając go w jednym ręku, a drugą ręką prowadzić motocykl Może ktoś inny cykał, ale nie zauważyłem. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Patrycji chyba chodziło o fotografa pary młodej ... widziałem, że cykał przed kościołem więc może gdzieś na trasie też nas ufocił.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Nie, no Suchy, nie śmiem podejrzewać, że robiłbyś takie ewolucje na moto Patrycji chyba chodziło o fotografa pary młodej ... widziałem, że cykał przed kościołem więc może gdzieś na trasie też nas ufocił....Zgadza się. Widziałam kątem oka, że z samochodów cykali fotki albo filmiki komórkami. Ale mogli to być przypadkowo przejeżdżający ludzie 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 tu nie ma co marzyć, trzeba działać No ja nie mogę się oświadczyć zresztą chyba jeszcze nie czas na to 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Nie, no Suchy, nie śmiem podejrzewać, że robiłbyś takie ewolucje na moto :DZgadza się. Widziałam kątem oka, że z samochodów cykali fotki albo filmiki komórkami. Ale mogli to być przypadkowo przejeżdżający ludzie Postaram sie dowiedzieć w temacie. jak namierzę jakiś materiał - podeślę :)LwG!A. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi