zdrapko Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Koleżanki i Koledzy,dnia 3 września, o 15.00 w łódzkiej Katedrze (na Piotrkowskiej) odbędzie się ślub mojego Przyjaciela, a zarazem od zawsze zapalonego motocyklisty. Kochani, chciałbym Was prosić, w miarę możliwości o zrobienie dobrego wrażenia i "oprawy". Wiem że Piotr chciałby, aby motory po skończonym ślubie odeskortowały Parę Młodą do granic łodzi (trasa rokicińska - do Andrespola). Impreza, w senisie słub startuje o 15.00 czyli realnie odjazd spod kościoła to 15.45-16.00Ponieważ będę obecny an weselu, sam bajkiem nie mogę podjechać :/Wszystkim obecnym w imieniu swoim i Pana Młodego serdecznie dziękuję...LwGAndrzej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 przypomnij jeszcze o tym na dzien przed 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jeżeli chodzi o mnie, to jestem jak najbardziej za wzięciem udziału w takiej uroczystości. Poczekamy jeszcze na wypowiedzi innych użytkowników w tej sprawie. Razem z kolegą Suchym będziemy mieli ten temat na uwadze, starając się przekonać pozostałych użytkowników do tej inicjatywy Miejmy nadzieje, że pogoda i frekwencja motocyklistów dopisze w sobotnie popołudnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Wielkie dzięki! Na bank przypomnę się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 nie miałem jeszcze możliwości pojeździć w Waszym gronie, ale jeśli będę w Łodzi to chętnie się przejadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 W minioną sobotę był ślub poza Łodzią, na którego chyba nikt z FŁM się nie wybrał? - Tutaj jest dużo bliżej, wręcz pod nosem. Chętnie się wybiorę, ale przydały by się jednak jakieś wstążeczki czy cokolwiek, aby zaakcentować ten przejazd 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja z chęcią się wybiorę, tym bardziej, że sala na której jest organizowane wesele jest niedaleko mnie Tylko ja żadnymi wstążeczkami moto nie będę przyozdabiać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 postaram się być ale nie obiecuje bo mam tego samego dnia kawalerski brata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No moj ze wstążkami też jakoś mi sie nie widzi ale moge go umyc co najwyżej ni ciekawe czy pogoda bedzie jeszcze do tego czasu 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jak sprawa jutrzejszego spotkania? Myślę, że nie ma sensu spotykać się przykładowo na stacji i jechać pod katedrę - proponuję więc spotkać się od razu pod katedrą np. o 15.15, ale pytanie czy będzie tam miejsce na kilkanaście motocykli (bo tyle chyba będzie)?@Zdrapko - jak możesz, to dodaj wszelkie info. tutaj lub wyślij do mnie na PW, wtedy zamieszczę informację na pasku ogłoszeń i naszym koncie FaceBook. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 To w końcu ile będzie tych motorów pod katedrą? Może też bym się pisał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ile będzie, tyle będzie Ja postaram się być 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jak się wyrobię z czasem, to też podjadę. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzikkk Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Kapieć ;/ Ktoś weźmie na plecak ? ; > 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ja tez postaram sie przybyc... Ale nie przyczepie puszek z tylu mój fazer moglby nie uciagnac o ktorej planujecie przybycie na miejsce? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ja sie pojawie bede jakos tak 15:15 jak Suchy napisal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ja też postaram się być Nawet moto już porządnie umyte:) Ale czy dojedzie czyste pod katedrę to już inne pytanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 postaram się też pojawić 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Też będę 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 umawiamy sie w konkretnym miejscu ? bo rozumiem ze będą tam też inne ekipy 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Myślę, że się odnajdziemy. Zapiszcie sobie mój numer stąd, ja tam będę ok. godziny 15.15, także postaram się odbierać i odpisywać na sms'y 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Po zabawie - Para młoda - Przejście między motocyklami - Tutaj po odblokowaniu i rozdaniu "upominków" - Odpoczynek i do Łodzi - Dziękujemy za uwagę wszyscy goście chyba dotarli 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 ej kto obstawial slub na Jutrzenki o 18, bylo 6 motocykli! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Widać że ślub udany :)Najlepszego dla młodej pary :)Oj też marzy mi się porządna obstawa motocyklistów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Kasik to już jakieś plany ? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi