Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! EE

Jestem Łukasz, pochodzę z gór i tam trzymam sobie w garażu śliczne i silne enduro2t, które służy mi do przecierania wszystkich leśnych szlaków w okolicy, stety/niestety cały rok studencko/szkolny jestem przywiązany do miasta Łodzi i prawdopodobnie nic się nie zmieni w najbliższej przyszłości-półmetek studiów już za mną :smile: Tak więc przyholowałem się tutaj wraz z moimi kocimi oczami i czasem szaleje trochę jak mi odbije więc Siema na włókniarzy:P

Motocyklowe marzenie: Dosiadać R1 rn19/22 na Isle Of Man turystycznie OFC

Dołączona grafika

Opublikowano

Cze...

swego czasu polowałem na taką kocicę,ale wyszło jak wyszło :smile:

Opublikowano

Cześć ;)

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Opublikowano

WItam

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

siemanko! Tez chciałem mieć kocie oczy! fajna maszynka! Lewaaaa! i powodzenia w szkole :smile:

Andree-stary wyga
Opublikowano

Cześć :riding:

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Opublikowano

Siemanko

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Opublikowano

cześć :smile:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Opublikowano

Siemka cześć :smile:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...