CzaCza. Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 A więc tak.. Kinga jestem. Na moto nie śmigam, ale chciałabym (nawet jako plecak http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif ). Nie jestem z Łodzi. Wiem, że może niektórych zastanawiać czemu się zarejestrowałam akurat tutaj.. Lat mam mało. Może mało to ciekawe, ale współprowadzę fanpage o tematyce motocyklowej. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Cześć, fajnie że prowadzisz FanPage, ale nie reklamuj go tutaj bez naszej zgody http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif PS. Skoro lat masz mało i nie wiesz pewnie po co tu jesteś, to jaki sens zakładania konta? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Różowa Pantera Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Cześć. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Jędrzej Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Emil89 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Aidekk Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Witamy na forum 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Arthur Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Przygarnij kropka 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
LISIK 76 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 SIEMA KINGA http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
Przemski Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 hmmm cześć. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
Logan Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Cześć. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"
Bliźniak Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
puchat Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 cześć. 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest!
Regis Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Coś tam byś o sobie napisała w profilu, bo puki co to jesteś dość "Bezimienna" ... A jak szukasz kogoś kto cię będzie woził, to taki dział odpowiedni założyli ludziska " Motocyklista pozna... " czy coś w tym stylu... Tylko z tego co pamiętam, żeby legalnie na plecaka móc jeździć, to trzeba mieć albo ukończone 18 wiosen, albo zgodę rodziców ( osobiście i tak bym na plecy nie wziął nikogo przed 18, bo w razie jakiejkolwiek sytuacji niebezpiecznej na drodze, to zajewielki problem się robi ) 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
jaquzie Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Regis, a np. moto mikołaje, czy inne akcje, gdzie motocykliści wożą dzieciaki (starsze i młodsze)? rozumiem, że stoisz obok i patrzysz? co do koleżanki Kingi, faktycznie dziwny pomysł zarejestrowania się dla samego zarejestrowania ale przywitać należy. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Regis Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 jaquzie, co innego jest wożenie powoli dzieciaków po placu, a co innego jakiejś nawiedzonej małolaty po mieście :/ Może ty w tym nie widzisz różnicy, ale jak pojeździsz tyle latek co Ja, to ją zobaczysz. Na przykład w tym, zę żeczona małolata, jak jej coś odbije, to ci się zacznie wiercić jak poje... na siodle i miotać ci maszyną na wszystkie strony, bo zobaczyła koleżankę której musiała pomachać, żęby ją koniecznie zobaczyła i żeby całe gimnazjum wiedziało, że ktoś małolacie dupsko motocyklem wozi 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Rekomendowane odpowiedzi