Thebestof78 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Bywa Rid moje gwiazdy się ostatnio zbulwersowały strasznie, że muszą SAMODZIELNIE !!!! pisać semestralną pracę kontrolną 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczenko Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Technikum nr 13 w Łodzi . Profil Technik Informatyk , klasa I Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Paczenko (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Uniwersytet Łódzki, Wydział Zarządzania, kierunek - Finanse i Rachunkowość, 9 semestr ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Technikum nr 13 w Łodzi . Profil Technik Informatyk , klasa I Ta leśna szkółka im Sybiraków jeszcze istnieje? Stasiak, Malczewska, gang Żoków, Wrześniewska jeszcze żyją? A może chociaż legendy o nich żyją?? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 kiedyś to się nazywało analfabetyzm ... czy jakoś tak... Na polibudzie nie brakuje ludzi z ta choroba Wczoraj przeglądałem notatki to słowo "próbóję" było jednym z mniej rażących 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) WSBiNoZ-Dietetyka Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Dzejdzej (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 WSBiNoZ-Dietetyka Nie widać żebyć się stosował do pobieranych nauk :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ja już nie studiuje już wszystko umię oprócz jazdy :crash: 1 Cytuj Lazy An Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Uniwersytet Warszawski WPiA 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Uniwersytet Warszawski WPiA Wydział prawa i administracji? Udzielaj się częściej z jakąś poradą prawną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wydział prawa i administracji? Udzielaj się częściej z jakąś poradą prawną Tak, Wydział Prawa i Administracji ale specjalizacja i główny kierunek zainteresowań - prawo własności intelektualnej, więc raczej w kwestiach "forumowych" niewiele do powiedzenia. Jeśli będę jednak potrafiła - chętnie pomogę. 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi