Thebestof78 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Bywa Rid moje gwiazdy się ostatnio zbulwersowały strasznie, że muszą SAMODZIELNIE !!!! pisać semestralną pracę kontrolną 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Paczenko Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Technikum nr 13 w Łodzi . Profil Technik Informatyk , klasa I Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Paczenko (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Mikey Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Uniwersytet Łódzki, Wydział Zarządzania, kierunek - Finanse i Rachunkowość, 9 semestr ... 0 Cytuj
piotreklodz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Technikum nr 13 w Łodzi . Profil Technik Informatyk , klasa I Ta leśna szkółka im Sybiraków jeszcze istnieje? Stasiak, Malczewska, gang Żoków, Wrześniewska jeszcze żyją? A może chociaż legendy o nich żyją?? 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
blazej_jozwik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 kiedyś to się nazywało analfabetyzm ... czy jakoś tak... Na polibudzie nie brakuje ludzi z ta choroba Wczoraj przeglądałem notatki to słowo "próbóję" było jednym z mniej rażących 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) WSBiNoZ-Dietetyka Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Dzejdzej (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 WSBiNoZ-Dietetyka Nie widać żebyć się stosował do pobieranych nauk :D 1 Cytuj
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ja już nie studiuje już wszystko umię oprócz jazdy :crash: 1 Cytuj Lazy An
Zebra Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Uniwersytet Warszawski WPiA 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Luki Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Uniwersytet Warszawski WPiA Wydział prawa i administracji? Udzielaj się częściej z jakąś poradą prawną 0 Cytuj
Zebra Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wydział prawa i administracji? Udzielaj się częściej z jakąś poradą prawną Tak, Wydział Prawa i Administracji ale specjalizacja i główny kierunek zainteresowań - prawo własności intelektualnej, więc raczej w kwestiach "forumowych" niewiele do powiedzenia. Jeśli będę jednak potrafiła - chętnie pomogę. 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Rekomendowane odpowiedzi