Lesiu Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Witam. Założyłem ten temat z myślą o ludziach, którzy chcieliby się dowiedzieć, czy ktoś jest z ich szkoły/ uczelni. Może to na przykład pomóc, w tym że "starsi" pomogą młodszym w wybraniu uczelni, czy też w rozeznaniu się pierwszaków w środowisku szkolnym/uczelnianym. Zacznę od siebie: Studiuję w trybie zaocznym na Politechnice Łódzkiej, kierunek Budownictwo I semestr. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olo Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Ja jestem uczniem w szkole samochodowej o profilu technik mechatronik 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velastir Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Społeczna Akademia Nauk w Łodzi, Kierunek informatyka 1 semestr 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueSky Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 29 LO 2 klasa biochmiel 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logan Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Politechnika Łódzka, Wydział Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki, Informatyka dzienna, 4 rok, Systemy Sieciowe. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 (edited) hm, to ja dodam swoje trzy grosze. PŁ, wydział mechaniczny, staram się studiować mechanikę i budowę maszyn:) I sem. Edited November 13, 2012 by Mała (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuboniak Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Politechnika Łódzka, zacny Wydział Mechaniczny, Automatyka i Robotyka sem. III. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zidus Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Póki co jeszcze Politechnika, Mechaniczny, Mechanika i budowa ustrojstw 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ffojtus Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Uniwersytet Łódzki, Wydział Prawa i Administracji, kierunek - prawo, 3 rok 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mryc Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 hm, to ja dodam swoje trzy grosze. PŁ, wydział mechaniczny, staram się studiować mechanikę i budowę maszyn:) I sem. - współczuję kiedyś się tam kręciłem - porażka, ale to dawno było więc tylko pogratuluje odwagi, a tak przy okazji czy któryś z klanu Koziarskich jeszcze tam się panoszy? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu Posted November 14, 2012 Author Report Share Posted November 14, 2012 To prawda PŁ jest ciężka też nie wiem czy dam radę :/ niestety. Na razie muszę katować matematykę i fizykę. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) PŁ , Wydział Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki, kierunek - energetyka, semestr I Edited November 14, 2012 by Irek (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuboniak Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 To prawda PŁ jest ciężka też nie wiem czy dam radę :/ niestety. Na razie muszę katować matematykę i fizykę. Powiem Ci, że jak będziesz dobrze kombinował to i się za bardzo nie namęczysz da się to skończyć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu Posted November 14, 2012 Author Report Share Posted November 14, 2012 Powiem Ci, że jak będziesz dobrze kombinował to i się za bardzo nie namęczysz da się to skończyć Czyzbyś kolego studiował to ustrojstwo, na razie moje odczucie jest takie że chyba nie dam rady :/. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilTsn Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Aktualnie magisterka na PŁ FTIMS Informatyka I sem zaocznie Politechnika Łódzka, Wydział Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki, Informatyka dzienna, 4 rok, Systemy Sieciowe. Współczuję Skończyłem to to tylko, że inżynieria oprogramowania ;] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuboniak Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Czyzbyś kolego studiował to ustrojstwo, na razie moje odczucie jest takie że chyba nie dam rady :/. Na to się wybierałem, ale zdecydowałem się w końcu na AiR, ale mam znajomych na budownictwie i radzą sobie, nie ma się co zniechęcać z początku, trzeba pruć na przód początki zawsze są najgorsze, później się przyzwyczaisz 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu Posted November 15, 2012 Author Report Share Posted November 15, 2012 Wiem wiem że ciężko z własnego przykładu, po woli zaczynam kuć, ale na razie to jest tak jak bym walił głową w mur 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazej_jozwik Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 PŁ, EEIA, AiR, 5 semestr, widzę że jest parę osób ode mnie z wydziału 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) Wiem wiem że ciężko z własnego przykładu, po woli zaczynam kuć, ale na razie to jest tak jak bym walił głową w murŻalicie się jak małe dziewczynki Uczta się a nie motórami się zajmujeta to nie będzie tak źle W zasadzie ja też się tam tak poniekąd uczę Edited November 15, 2012 by ridrick (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazej_jozwik Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Co masz na myśli pisząc "poniekąd"? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Co masz na myśli pisząc "poniekąd"? W zasadzie tylko to że skończyłem mgr, skończyłem doktoranckie, Staram sie skończyć prace by się obronić.I wam dopier... żebyście mogli tu narzekać 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 i będzie dohtor habilitowany Ridrick 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazej_jozwik Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Ojoj grubo na jakim wydziale? To będziemy mieli wejścia wyżej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Jak to jaki ?? jedyny słuszny Elektryczny 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logan Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 W której jednostce się doktorzysz? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts