Lesiu Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam. Założyłem ten temat z myślą o ludziach, którzy chcieliby się dowiedzieć, czy ktoś jest z ich szkoły/ uczelni. Może to na przykład pomóc, w tym że "starsi" pomogą młodszym w wybraniu uczelni, czy też w rozeznaniu się pierwszaków w środowisku szkolnym/uczelnianym. Zacznę od siebie: Studiuję w trybie zaocznym na Politechnice Łódzkiej, kierunek Budownictwo I semestr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja jestem uczniem w szkole samochodowej o profilu technik mechatronik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Społeczna Akademia Nauk w Łodzi, Kierunek informatyka 1 semestr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 29 LO 2 klasa biochmiel 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Politechnika Łódzka, Wydział Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki, Informatyka dzienna, 4 rok, Systemy Sieciowe. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) hm, to ja dodam swoje trzy grosze. PŁ, wydział mechaniczny, staram się studiować mechanikę i budowę maszyn:) I sem. Edytowane 13 Listopada 2012 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuboniak Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Politechnika Łódzka, zacny Wydział Mechaniczny, Automatyka i Robotyka sem. III. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Póki co jeszcze Politechnika, Mechaniczny, Mechanika i budowa ustrojstw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Uniwersytet Łódzki, Wydział Prawa i Administracji, kierunek - prawo, 3 rok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mryc Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 hm, to ja dodam swoje trzy grosze. PŁ, wydział mechaniczny, staram się studiować mechanikę i budowę maszyn:) I sem. - współczuję kiedyś się tam kręciłem - porażka, ale to dawno było więc tylko pogratuluje odwagi, a tak przy okazji czy któryś z klanu Koziarskich jeszcze tam się panoszy? 0 Cytuj XJR CLUB POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 To prawda PŁ jest ciężka też nie wiem czy dam radę :/ niestety. Na razie muszę katować matematykę i fizykę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) PŁ , Wydział Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki, kierunek - energetyka, semestr I Edytowane 14 Listopada 2012 przez Irek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuboniak Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 To prawda PŁ jest ciężka też nie wiem czy dam radę :/ niestety. Na razie muszę katować matematykę i fizykę. Powiem Ci, że jak będziesz dobrze kombinował to i się za bardzo nie namęczysz da się to skończyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Powiem Ci, że jak będziesz dobrze kombinował to i się za bardzo nie namęczysz da się to skończyć Czyzbyś kolego studiował to ustrojstwo, na razie moje odczucie jest takie że chyba nie dam rady :/. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilTsn Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Aktualnie magisterka na PŁ FTIMS Informatyka I sem zaocznie Politechnika Łódzka, Wydział Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki, Informatyka dzienna, 4 rok, Systemy Sieciowe. Współczuję Skończyłem to to tylko, że inżynieria oprogramowania ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuboniak Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Czyzbyś kolego studiował to ustrojstwo, na razie moje odczucie jest takie że chyba nie dam rady :/. Na to się wybierałem, ale zdecydowałem się w końcu na AiR, ale mam znajomych na budownictwie i radzą sobie, nie ma się co zniechęcać z początku, trzeba pruć na przód początki zawsze są najgorsze, później się przyzwyczaisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Wiem wiem że ciężko z własnego przykładu, po woli zaczynam kuć, ale na razie to jest tak jak bym walił głową w mur 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 PŁ, EEIA, AiR, 5 semestr, widzę że jest parę osób ode mnie z wydziału 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Wiem wiem że ciężko z własnego przykładu, po woli zaczynam kuć, ale na razie to jest tak jak bym walił głową w murŻalicie się jak małe dziewczynki Uczta się a nie motórami się zajmujeta to nie będzie tak źle W zasadzie ja też się tam tak poniekąd uczę Edytowane 15 Listopada 2012 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Co masz na myśli pisząc "poniekąd"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Co masz na myśli pisząc "poniekąd"? W zasadzie tylko to że skończyłem mgr, skończyłem doktoranckie, Staram sie skończyć prace by się obronić.I wam dopier... żebyście mogli tu narzekać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 i będzie dohtor habilitowany Ridrick 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ojoj grubo na jakim wydziale? To będziemy mieli wejścia wyżej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jak to jaki ?? jedyny słuszny Elektryczny 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 W której jednostce się doktorzysz? 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi