Skocz do zawartości

Autoalarmy Łódź - Naprawa, Serwis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję profesjonalnej firmy od autoalarmów z Łodzi lub okolic. Nie chcę osoby, która specjalizuje się w jednym typie alarmów, lecz takiej, która szybko, sprawnie i za rozsądne pieniądze rozwiąże mój problem.

Otóż posiadam alarm AMX-G, założony w 2004 roku przez autoryzowanego dealera Hondy w Warszawie, ale salon się przeniósł lub go nawet zlikwidowano, więc skonsultowałem się z producentem alarmu i są w stanie naprawić mój problem, jednakże musiałbym wykonać podróż do Stolicy - tym samym trzeba automatycznie doliczyć koszt paliwa, poza samą robocizną http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif

Googlowałem trochę i znalazłem polecany przez użytkowników sklep w Zgierzu, ale z tego co widziałem na ich stronie, mają wygórowane ceny. Dlatego też jeżeli macie jakiegoś specjalistę do polecenia, którego zainteresuje autoalarm nie tylko tego producenta, którego montuje na co dzień - dajcie znać :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

działkowy emeryt
Opublikowano

spróbuj tu:

http://www.car-el.pl

robili mi parę elektro zagwozdek - powinni podołać

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Opublikowano

Stig tylko sprzedaje, kiedyś tez chciałem ich prosić o rady to mnie olali.... natomiast ten zakład co działkowy podał to również polecam, wszystko co się dzieje źle z elektryką to od razu do nich...

Opublikowano

Zapytaj tu 500576862 kolo Robert