basicz Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Przedstawiam Wam swoją Hondę CBR 125 R z 2008 roku Jest to mój pierwszy motocykl, jeździłam nią pół roku, ale brakowało mi w niej mocy... Fajna zabawka na początek, szczególnie dla dziewczyn, bo jest wyjątkowo lekka i zgrabna, więc łatwo nad nią panować. Planuję ją sprzedać, bo zakupiłam już coś mocniejszego Ale dalej mam do niej duży sentyment Edytowane 16 Czerwca 2013 przez basicz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Fajna maszynka - CBR po lifcie, trochę ciekawej wygląda niż te starsze wersje ze względu na przednią czaszę. Kolorek też niczego sobie, dla początkujących jest okej, ale dobrze, że już się przesiadłaś 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Przedstawiam Wam swoją Hondę CBR 125 R z 2008 roku Jest to mój pierwszy motocykl, jeździłam nią pół roku, ale brakowało mi w niej mocy... Fajna zabawka na początek, szczególnie dla dziewczyn, bo jest wyjątkowo lekka i zgrabna, więc łatwo nad nią panować. Planuję ją sprzedać, bo zakupiłam już coś mocniejszego Ale dalej mam do niej duży sentyment http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Niezłe focie. Można by powiedzieć, że profesjonalne. Szacun Basicz Edytowane 2 Listopada 2012 przez Obi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Planuję ją sprzedać, bo zakupiłam już coś mocniejszego Kurcze jakbym tydzień wcześniej się dowiedział 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basicz Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 A widzisz... Nie zgraliśmy się telepatycznie i wyszło, jak wyszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 faktycznie ładna maszynka 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi