Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 23:53:51

Motocykl Na Biurku..;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolekcja ciekawa sprawa :smile: Ja osobiście w mojej posiadam tylko jedną sztukę - Cagivę Mito 125. Postaram się do niej dołożyć jeszcze kilka modeli :smile:

Opublikowano

Kolekcji nie posiadam żadnej choć chętnie nabył bym XJR-kę. Jedyne jakie są to żółte na ebayu. Niebieskich nie ma. :-(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

W prezencie dostałem nowe sprzęty do kolekcji :biggrin:

CBR 1000RR

Dołączona grafika

Nowa Aprilia RSV 4

Dołączona grafika

BMW S1000RR, czyli sport o którym chyba obecnie każdy marzy :P

Dołączona grafika

BMW K1300S

Dołączona grafika

BMW jest zdecydowanie największe, wykonane w skali 1:10. Bardzo dobrze odwzorowane, nawet bieżnik opon to Michelin Pilot Power 2CT :P

To tyle z nowości ;)

Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 24.12.2012 o 13:06, 'ADAMOS' napisał(a):

To część mojej kolekcji

Masz kilka sprzętów, które chętnie bym przytulił :P

Opublikowano

Moja kolekcja jest mniejsza :blush: lecz bardziej sportowa :biggrin:post-470-0-55915300-1356958876_thumb.jpgpost-470-0-04374000-1356958886_thumb.jpgpost-470-0-50565900-1356958902_thumb.jpg

Opublikowano

No naprawde niczego sobie sobie adam F3

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Z racji tego, że pogoda za oknem niestety nieustannie dołuje postanowiłem wrzucić parę zdjęć mojej kolekcji :P
Na ostatnim zdjęciu jest pełen zbiór z dzisiejszym nabytkiem :smile:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 14.03.2013 o 19:09, Kukizb5 napisał(a):

Z racji tego, że pogoda za oknem niestety nieustannie dołuje postanowiłem wrzucić parę zdjęć mojej kolekcji :P Na ostatnim zdjęciu jest pełen zbiór z dzisiejszym nabytkiem :smile:

Kukizb5 - za***ista gablotka. Sam robiłeś czy kupna? drobna sugestia... pod światełkiem mogą się topić jak długo zostawisz włączone :smile: chyba ze to led-y

Edytowane przez Boras (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Dzięki. Sam robiłem :smile: Kupne nie odpowiadały mi wymiarowo :smile: A co do oświetlenia to jest włączone czasami przez ładnych parę godzin, ale nic złego się nie dzieje, ponieważ te żarówki nie emitują aż tak wiele ciepła. To nie są ledy ani typowe halogeny, to jest oświetlenie do mebli z takimi mniejszymi żarówkami :P

Opublikowano

W dniu 14.03.2013 o 20:59, Kukizb5 napisał(a):

Sam robiłem :smile: Kupne nie odpowiadały mi wymiarowo :smile:

SZACUN :smile:

Opublikowano

Dobre dobre. Ja dopiero rozwijam swoją kolekcje man dopiero dwa ale to niedługo się zmieni.