Kaczmar Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Podsyłam ciekawą stronkę prawdziwego kolekcjonera takich moto: http://www.motorfanmodel.fc.pl/omnie.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Kolekcja ciekawa sprawa Ja osobiście w mojej posiadam tylko jedną sztukę - Cagivę Mito 125. Postaram się do niej dołożyć jeszcze kilka modeli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) haha jak by nie patrzec tez mozna postawic na biurku:) Edytowane 29 Listopada 2012 przez Gucio1989 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Kolekcji nie posiadam żadnej choć chętnie nabył bym XJR-kę. Jedyne jakie są to żółte na ebayu. Niebieskich nie ma. :-( 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) W prezencie dostałem nowe sprzęty do kolekcji CBR 1000RR Nowa Aprilia RSV 4 BMW S1000RR, czyli sport o którym chyba obecnie każdy marzy BMW K1300S BMW jest zdecydowanie największe, wykonane w skali 1:10. Bardzo dobrze odwzorowane, nawet bieżnik opon to Michelin Pilot Power 2CT To tyle z nowości Edytowane 12 Grudnia 2012 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 To część mojej kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 To część mojej kolekcji Masz kilka sprzętów, które chętnie bym przytulił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 To reszta kolekcji Czas powiększyć o nowe sztuki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam F3 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Moja kolekcja jest mniejsza lecz bardziej sportowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No naprawde niczego sobie sobie adam F3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Z racji tego, że pogoda za oknem niestety nieustannie dołuje postanowiłem wrzucić parę zdjęć mojej kolekcji Na ostatnim zdjęciu jest pełen zbiór z dzisiejszym nabytkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Z racji tego, że pogoda za oknem niestety nieustannie dołuje postanowiłem wrzucić parę zdjęć mojej kolekcji Na ostatnim zdjęciu jest pełen zbiór z dzisiejszym nabytkiem Kukizb5 - za***ista gablotka. Sam robiłeś czy kupna? drobna sugestia... pod światełkiem mogą się topić jak długo zostawisz włączone chyba ze to led-y Edytowane 14 Marca 2013 przez Boras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dzięki. Sam robiłem Kupne nie odpowiadały mi wymiarowo A co do oświetlenia to jest włączone czasami przez ładnych parę godzin, ale nic złego się nie dzieje, ponieważ te żarówki nie emitują aż tak wiele ciepła. To nie są ledy ani typowe halogeny, to jest oświetlenie do mebli z takimi mniejszymi żarówkami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Sam robiłem Kupne nie odpowiadały mi wymiarowo SZACUN 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dobre dobre. Ja dopiero rozwijam swoją kolekcje man dopiero dwa ale to niedługo się zmieni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 to z mycia mojej kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi