pecha Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 05 R6 jak wyglada kazdy wie no moze nie kazdy bo 05 to byl specjalny rok dla R6 jedyna R6 z radialnymi hamulcami, USD widelcem i soczewkami w jednym moto prowadzi sie bardzo dobrze, hamuje swietnie - dla mnie byl to wielki krok w przod po SV650 chcialem cos lepiej trzymajacego sie drogi ale zeby mozna bylo nadal przejechac 600km w jeden dzien, no i dawalo rade na niej! przy niej polaczylem swoje zapedy w strone fotografii z zajaraniem moto kupilem ja juz lekko zmodyfikowana - inny wydech, przyciemniona szyba, crash pady, male kierunki z przodu, zintegrowane w lampie stopu tylne kierunki, tablica zamontowana zaraz pod tylem ale to bylo mi malo, ja potrzebowalem nakeda tak wiec ja zeszczurowalem troche, malym kosztem, jedyne rzeczy jakie dokupilem to lusterka (CRG) i migacze i tak powstala naga R6 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Super maszynka, ten kolor mmm.. Tylko mało widać z daleka na tych zdjęciach po twojej modyfikacji i na pierwszy rzut oka wygląda, to do bani 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Wydaje mi się, że w ubraniu jej lepiej :PChociaż teraz też przykuwa wzrok no i nadal ma swój urok.PS. Robisz dobre zdjęcia, bez większych defektów "fotografii idealnej" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 czemu pozbawiłeś go, określonego przez Kasik 'ubranka'?pierwsze dwa zdjęcia zdecydowanie do mnie trafiają, dobra robota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 nie lubilem calego tego obudowania wokolo licznikow, calkiem inne poczucie daje jazda bez owiewek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Z pługiem i szybą o niego lepiej. Jak już takie coś robisz to może prosta kiera?Dosć fajnie tak moto wyglądaja przednia czasza bez szyby, i lekko scięta i zaokrąglona,prosta kiera.Almazan Lopez ma tak zrobioną 636 i wygląda to bajecznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 A Ty nadal tylko przerabiasz Jak dla mnie owiewka obowiązkowa, ale szanuje Twój gust, że tak powiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 nie no, to trzeba było nakeda kupić... takie coś to tylko w owiewkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabłona-e30 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Moto i kolor super, foty i miejsce do zdjęć jak najbardziej OK. 0 Cytuj Admin: Nie przesadzaj z wielkością sygnatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Na pierwszych zdjęciach wygląda ślicznie... Na następnych przypomina motocykl powypadkowy... No ale każdy ma swój gust 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi