Skocz do zawartości

Szara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Jestem z Łodzi, mam 20 lat, forum znalazłam dzięki Google. Motocyklami zarażona od zawsze, wstaję i kładę sie z myśla o moto.

Aktualnie intensywnie poszukuję maszyny i czekam na pogodę.

Pozdrawiam Agata

Jestem mila i uprzejma :laugh2:

Opublikowano

Witaj Agato!

Wyrecze tutaj jaquzie, którego serdecznie pozdrawiam i prosimy o wstawienie zdjęcia bo maszyny nie posiadamy... jeszcze :biggrin:

Opublikowano

witaj :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Witaj Agato!

Wyrecze tutaj jaquzie, którego serdecznie pozdrawiam i prosimy o wstawienie zdjęcia bo maszyny nie posiadamy... jeszcze :biggrin:

Polac mu prowde godo :biggrin: :D :biggrin:

Witamy płeć piekną http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Opublikowano

Cześć, fajne autko terenowe :smile:

"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,

Opublikowano

To nie szukaj, tylko wreszcie kup jakąś maszynę :P Powitać...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Opublikowano

Witaj Agato!

Polac mu prowde godo :biggrin: :D :biggrin:

Witamy płeć piekną http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

ale mi sie trafily pozdrowka :smile:

i co mam teraz napisac, odebraliscie mi role :biggrin:

no to krok do przodu, i nie pozostaje mi nic innego jak powitac i podpowiedziec, ze czekamy nie na 1, a na 2 zdjecia :smile: :)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

czesc

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska