Olo Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Mam w swojej cbr tłumik Microna Jak na sportowy tłumik jest strasznie cichy. Jest w nim coś w środku co wygląda jak db kiler http://img357.images...dsc08342lj7.jpg patrząc na necie niby miał taki nit, a ja jak kupiłem to nitu nie ma, jest dziura. Próbowałem to wyciągnąć, ale nic a nic nie idzie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif To jakiś pic na wodę fotomontaż czy na prawdę db? Edytowane 29 Października 2012 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 wygląda na typowy db... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 dB-killer, ale powinien być dokręcany śrubą, nie nitowany 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 To dB killer, tylko możliwe, że producent go zamocował w inny sposób niż tradycyjnie robią to inne firmy. Miałem to samo w oryginalnej puszce od poprzednie motocykla, nie było żadnej śrubki itd. tylko zaspawany nit, którego rozwiercenie nic nie dało. Musiałem oddać całą puchę do znajomego spawacza i po prostu wziął to na imadło i rozwiercił trzy spawy trzymające tą "zwężkę", którą można nazwać "wyciszaczem" btw, podaj więcej szczegółowych fot całej puchy - możliwe, że całość jest rozbieralna. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 To nie jest db-kiler tylko wydech dedykowany do cbr 125 który i tak na większy wylot spalin niż orginał,który można obejrzeć u mnie 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 To nie jest db-kiler tylko wydech dedykowany do cbr 125 a to dedykowany tłumik nie ma w swojej konstrukcji dB-killer'a ...? nie musi być wyjmowany, są rózne modele Micronów: Beta, Zeta, Delta... nie wszystkie mają demontowalny dławik akustyczny, ale wszystkie, jak jeden mają go w swojej konstrukcji 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 nie musi być wyjmowany I o to chodzi,Olo możesz go wyrwać.Ps każdy wydech ma jakięś wkładki(parametry),wszystko można rozdłubać,wyrwij a się przekonasz że nie było po co 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dzięki za objaśnienie. Pewnie ten "db" jest przyspawany jak mówił Suchy. Na siłę go nie będę urywac jak nie idzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi