Skocz do zawartości

Tory wyścigowe - motocyklowe w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem - ale ja się też za bardzo nie znam - Motodrom zdecydowanie się nie nadaje...Usiłowałem polatać tam trochę Ninja i jakoś tak średnio...No ale, nie mówie, że się nie da:P

Opublikowano

do odcinki to możemy zrobić przy barze :cheers: i też nam sie w głowie zakręci tak samo jak przy jeździe w kółko na rondzie :DA tak na poważnie to jest ktoś chętny na przejażdżkę na tor?

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem - ale ja się też za bardzo nie znam - Motodrom zdecydowanie się nie nadaje...Usiłowałem polatać tam trochę Ninja i jakoś tak średnio...No ale, nie mówie, że się nie da:P

bylem tam zobaczyc co i jak i IMHO placyk jest pierwsza klasa na przejazdy supermoto na czas, pojedynczo
Opublikowano

jak sie nauczycie tak manewrować między pachołkami

http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif to powiem że w kanzasie jest za***ista ulica do stundu między dziletem a kauflandem oddana ale nie uzywana chłopaki tam trenują trzy razy w tygodniu po 18 wiazd od łąkowej na przeciwko kauflanda przez most i w lewo bądz w prawo a ze 3 kilometry ma szeroka i gładka jak :whistling:

JEST OŚWIETLENIE ULICZNE http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

007.gif

Opublikowano

W sumie temat prawie sie rozwiązał:http://www.scigacz.pl/Tor,Lublin,na,sprzedaz,sa,chetni,16901.htmlZrzuta na forum i mamy tor ;P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

Kwestia wyjazdów na tory pewnie pojawi się w pierwsze ciepłe dni wiosny :smile: będę ten temat skutecznie forsował :riding:Mam nadzieję że znajdę zwolenników chcących poszorować kolanem po asfalcie :ph34r:

Opublikowano

Jak tylko zakupie odpowiednia maszyne (a jest taki plan) to chetnie sie przylacze w miare mozliwosci.A juz jak kupiles tor to bedzie latwiej.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

Nie jestem pewien czy moja Xj ma odcinke bo obrotomierz mam do 11 a kreci sie za 11 tys i dalej i dalej i dalej xD

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Jeżeli Twoja XJ nie ma odcięcia, to znaczy, że coś się dzieje.Lepiej jej nie pałuj bo... :P

Opublikowano

Bo bedzie paneweczka obrucona w nastepnym moto :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Hahaha :P Tak samo jak Fireblade :PP i inne poprzednie moje sprzety ktory kazdy po paru miesiacach u mnie był szrotem :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

spoko ja xj juz 2 sezony katuje i jest dobrze;]