Skocz do zawartości

Tory wyścigowe - motocyklowe w Polsce

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

W sumie nie potrzeba wiele by się nieźle pobawić ;)

http://www.youtube.com/watch?v=69CkRGY5MLU

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

zapamiętaliście chociaż trasę ? bo ja ni w cholerę

Może on jechał na spontana - po prostu pokazał jak kroi zakręty i myślę, że i tak nikt nie ogarnął jaka trasa a jak jeździ :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

fajnie śmiga tylko czemu moto dało ruszyć z opuszczoną stopką przeważnie jeśli chcesz tak ruszyć moto zgaśnie bo stosowany jest czujnik

Bo stopka złożyła się tylko o pare cm. a czujnik łapie ja ale tylko w 100% rozłożoną ;).

Co do trasy to wygląda na zawody sprawnościowe wiec pewnie wiedział gdzie jedzie

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

działkowy emeryt

fajnie śmiga - klasa! ... ale... chciałbym zobaczyć ten sam przejazd z seryjną zębatką tylną i seryjnymi clip-onami zamiast wysokiej kiery... "cfaniak" http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Mogłoby być ciekawie ;) chociaż z drugiej strony po to szykuje sie sprzęta pod konkretne "dyscypliny" by sobie ułatwić. A kolesiowi umiejętności raczej nie brakuje :smile:

Stunt pewnie też by wyglądał inaczej jakby zabrać im wszystkie modyfikacje :smile:

W każdym bądź razie, wracając do tematu wystarczy kawałek płyty, parę pachołków i można się bawić.

W którymś motocykliście doskonałym jest nawet plan toru do doskonalenia elementów kontroli motocykla razem z instrukcją jak go wykreślić.

dajcie znaka gdzie to chetnie przyjade popatrzec a moze nawet cos sprobuje. ale bez crashow czy jakiej chociaz mini klatki raczej bym nie wyjechal. moze byc ciekawie wiec aparat zabiore :decayed:

ci co bardziej w tym wprawieni nie zakladaja crashow bo by im to ograniczalo zlozenie skoro owiewki przycierają http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif

podobno ty już tak robisz że slidery na łokciach zakładasz hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Co do trasy to wygląda na zawody sprawnościowe wiec pewnie wiedział gdzie jedzie

że co??

to jeden z czołowych japońskich zawodników, oto artykuł:

http://www.scigacz.p...reme,16480.html

Edytowane przez Soltys (wyświetl historię edycji)

• 2 lata później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

http://www.scigacz.pl/Prezydent,Poznania,o,zamknieciu,Toru,Poznan,25814.html

Przeczytawszy taką wypowiedź prezydenta miasta uważam, że klamka zapadła nad tym torem. Rodzi mi się pytanie kiedy tak naprawdę go zamkną. Być może nie jest to kwestia kilku lat tylko ostatniego sezonu. Jedno jest pewne, jak ktoś chce zaliczyć debiut na tym torze to niech nie zwleka. Szybciej niż nam się wydaje tor Poznań może podzielić losy toru Lublina.

Aha i kontrargumenty ich prezydenta byłyby dla mnie atutem do trzymania "przy życiu" toru (wspomnieni uczestnicy zagraniczni). Wymyśla nie dorzeczne wymówki (samoloty nie przeszkadzają, tor przeszkadza). Wisienką na torcie jest dla mnie: "Nie chciałbym by Poznań miał wszystkie rzeczy unikatowe, jak tor Poznań, czy lotnisko w Krzesinach z hałasem F16. Miasto ma służyć mieszkańcom, a nie tylko grupie pasjonatów. "

Edytowane przez Bandit (wyświetl historię edycji)

"nie chcę promować Poznania, więc pozamykam to co jest w Poznaniu a nie ma w innych miastach"

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png