xanton Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Wiecie jak uruchomic online w GTA . Co po kolej robic ? Jak wchodze w grze w online wyskakuje komunikat : nie masz dostepu do uslugi xbox live... Nie wiem czy to jest obligatoryjne, żeby móc tam grać ale ja się zarejestrowałem na http://socialclub.rockstargames.com/ W razie problemów zerknij na to forum http://gta-five.pl/dzial-pomoc-pytania-i-problemy-z-gta-online Z tego co pamiętam trzeba połączyć konto w xbox live z kontem rockstara. Swoja drogą rozesłałem zaproszenia i zero odzewu czyżby każdy grał na Xie PS3 nie odpalałem już dawno ale dziś zaakceptuję, tylko, ze GTA V katuję na x. Edytowane 10 Października 2013 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lans Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Zeby wlaczyc GTA ONLINE trzeba wykupic konto na Xbox live ??? 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 zamiast GTA, potrenujcie geografię http://www.geography-map-games.com/geography-games-Miasta-w-Polsce-_pageid156.html 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
xanton Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) zamiast GTA, potrenujcie geografię http://www.geography-map-games.com/geography-games-Miasta-w-Polsce-_pageid156.html Ile natrzaskałeś? Bardzo fajne. Edytowane 18 Października 2013 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) lepszy byłem z biologii z geografi pamiętam jedynie... nauczycielkę (fajna była) Edytowane 18 Października 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Julka Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Edytowane 19 Października 2013 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
BlackJack Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Zeby wlaczyc GTA ONLINE trzeba wykupic konto na Xbox live ???Tak-trzeba...Dlatego wolę ps3 bo gra się w necie bez opłat. 1 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213
xanton Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Tak-trzeba... Uściślając trzeba golda bo xbox live można założyć bez opłat. 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 trzeba wstrzymać się z zakupem PS4 do czasu, aż poprawią błędy wieku dziecięcego http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14966301.html i http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14948531,Problem_ze_zlaczem_HDMI_w_pierwszych_sztukach_PlayStation.html 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 lepszy byłem z biologii z geografi pamiętam jedynie... nauczycielkę (fajna była) A ja byłem bardzo dobry z geografii, ale niestety nie z geografii Polski... niektóre miasta jak bartoszyce to nawet nie miałem pojęcia czy na północy czy południu Polski... Ale jak lepsze miasta podejdą... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
quki Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jestem ciekaw kiedy miną choroby wieku dziecięcego w Ps4. Pamiętam jak długo poprawiali ps3 60 gb. 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
quki Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 To już w sumie niedługo Jestem ciekawy kiedy i czy pojawi się Uncharted 4 ? 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Zyygy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 A ja tak trochę w temacie PS3 Czy ktoś korzystał z podobnego rozwiązania jak to w linku i ewentualnie mógłby powiedzieć jak się sprawdza. http://allegro.pl/bk769a-kabel-hdmi-vga-audio-1-5m-fullhd-ps3-pc-i3832781476.html#tabsAnchor Jeżeli macie inny pomysł na podłaczenie monitora pod PS3 to chętnie posłucham / THX 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Kto ma PS3 super slim ? mam małe pytanko odnośnie sprzętu . jak coś to priv 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
sovteq Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jeżeli macie inny pomysł na podłaczenie monitora pod PS3 to chętnie posłucham / THX A monitor ma DVI? 0 Cytuj Honda
Zyygy Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 A monitor ma DVI? Chyba zwykły vga 0 Cytuj
Broto Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2014 Ktoś pocina na Ps4? Można by w Battlefielda 4 pograć 0 Cytuj
MarcinS Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Mam PS3 i gram dosyć często, tylko muszę kupić jakieś lepsze gry. 0 Cytuj
eramus Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Co kupic xbox one czy ps4 ? Nigdy nie posiadałem konsoli więc jestem zielony w tym temacie 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
PIT Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Ja kupiłem jakiś czas temu PS4 jakoś miałem wrażenie, że taki bardziej solidny profesjonalny sprzęt i nie będzie z nim problemów ja z z Windowsem . I w sumie się nie zawiodłem śmiga gier jest sporo tyko czasu brak . Nie jestem bardzo wtajemniczony ale podstawowe różnice to to, że PS ma te google VR dzięki którym możesz grać w virtualu niestety kosztują drugie tyle co PS4, ale o ile wiem Xbox tego nie ma. Za to żeby pograć online w Xboxie wystarczy mieć dostęp do internetu, a w PS trzeba wykupić pakiet "Playstation Plus" 240zł /rok ub mniejszy okres wtedy jest drożej i dopiero wtedy możesz grać z innymi ale masz też dostęp do nowych gier (już bezpłatnie). W Xboxie jest tzw. kinect dzięki któremu możesz ruchami ciała sterować postacią w grach. Bardzo fajna opcja bo trochę poruszać się trzeba np. podczas sportów letnich, boksu, ale też łatwiej jest grać z innymi którzy są za młodzi lub za starzy aby ogarnąć pada. W PS niby też są takie opcje ale musisz mieć w reku taki drążek to się chyba "move" nazywa i kamerkę wtedy PS widzi twój ruch ale tyko tej ręki gdzie trzymasz mova, a w Xbox całe ciało jest odwzorowane możesz skakać, kucać ruszać nogami i rękoma. Podsumowując jeśli chcesz się poruszać i pobawić razem ze znajomymi to Xbox jest ciekawszy, a jeśli zamierzasz się zaszyć w wolnej chwili i się odprężyć to chyba PS. Mnie np. Pady od PS bardziej pasują niż od Xboxa. 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Ja teraz ze wzlędu na kontuzje zaopatrzyłem się w konsolę i padło na PS4. Kupiłem zestaw z Move'm i googlami VR. Zabawa przednia😁 na PS jest chyba nawet większy wybór gier niż na xboxa. Jeśli chodzi o pada, faktycznie ten od PS od razu po wzięciu do reki wydał mi się wygodniejszy od x-owego. 1 Cytuj
xanton Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 Czas kiedy w domu było zarówno PS jak i XBOX minął. Ze względu na lepszą ofertę w grach na PS+ zostałem przy PS4 a klocek poszedł w odstawkę. Według mnie Playstation oferuje lepsze możliwości - przede wszystkim pod względem płatnego abonamentu i tego co oferują w zamian. W "grach co miesiąc" zdarzają się niezłe tytułu - MGS V, Deus Ex ale Xbox szykuje ofensywę - za ok 30 zł/mc będzie można grać w ograczniczonym czasie we wszystkie gry i to myślę, że przekona wielu do tej konsoli. Możesz brać pod uwagę przy wyborze exclusivy na daną konsolę - jeśli lubisz ścigałki to Forza jest bezkonkurencyjna zaś w przygodówkach seria Uncharted jest niebagatelna. Na Twoim miejscu - PS4 Pro ale jesli planujesz zakup VR to z tym bym poczekał bo nie jest wart jeszcze swej ceny. 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 potwierdzam. jakiś czas temu nabyłem ps4 pro + vr'a. przeszedlem drake'a, horizon'a, pograłem w kilka gier na VR (m.in. Robinson), i.. przyznam szczerze, że chyba jestem już za stary i mnie to nie bawiło, więc komplet został sprzedany. Powody sprzedania: spodziewałem się większej przepaści technologicznej/graficznej pomiędzy PS3, ktòre kiedyś miałem, a PS4 (niestety PS4 d*py nie urywało), no i o ile VR dawał fajne poczucie przestrzeni i nawet niezłą frajdę (nawet można było się realnie przestraszyć w horrorach, czy poczuć jak byśmy byli zupełnie gdzie indziej będąc w domu przed TV), o tyle grafika na VR cofa z 10 las wstecz (jak nie więcej). nie wspominając o kablach na VR ktòre psuły trochę zabawę. Ciekawe, co pokaże VR w kolejnych wersjach. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rekomendowane odpowiedzi