Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Xbox Czy Ps?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jakaś promocja będzie ;) ale na aktualnej generacji można ciąć równo ;)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra ktoś w GTA5? Kurdę jeżeli chodzi o jazdę motocyklem to jest bardzo zręcznościowo porównując choćby z GTA4. Od 1 października będzie działał GTA online, może znajdzie się ktoś do wspólnej gry z x360.

Opublikowano

ja gram w GTA V. Model jazdy zdecydowanie lepszy niż w IV, ale te zniszczenia (a raczej ich brak), walą po oczach jak komety...

Opublikowano

Ja też gram całe noce w GTA V . Zaje**sta gierka , polecam wszystkim. Kasy nie szkoda :smile:

Opublikowano (edytowane)

ja gram w GTA V. Model jazdy zdecydowanie lepszy niż w IV, ale te zniszczenia (a raczej ich brak), walą po oczach jak komety...

No dodali tego jeszcze nie było, jak odpowiednio się uderzy koło potrafi odpaść, (to już było) przebite opony, raz tylko zdarzyło mi się że wypadłem przez przednią szybę. A odpowiednie uderzenie przez pociąg wygląda komicznie, całe ciało przenikające przez pojazd. 

Myślę, że od 1 października założę wątek dotyczący gta 5 aby móc zgadać się do gry online, no ale zapewne posiadacie różne konsole (ja x360). Myślę, że fajnie byłoby pograć z headsetami, zawsze możemy znaleźć wspólny temat :smile:

Wirtualny gang/klan "Łódzcy motocykliści" byśmy się wozili po San Andreas na moto. 

Edytowane przez nildur (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

No ja mam taki problem, ze przerobilem konsole :sad2: i nie pykne w online, a szkoda. Chociaz w planach jest drugi xbox albo ps3 wlasnie na multi

Opublikowano

Gra ktoś w GTA5? Kurdę jeżeli chodzi o jazdę motocyklem to jest bardzo zręcznościowo porównując choćby z GTA4. Od 1 października będzie działał GTA online, może znajdzie się ktoś do wspólnej gry z x360.

Mam ale jeszcze nie miałem czasu, żeby odpalić. Czekam z niecierpliwością na odfoliowanie :smile: 

Może zbierzemy FŁM`ową ekipę do pogrania w nadchodzące jesienne wieczory? Mój login zarówno na Xbox  jak i na Playstation: xanton1977

Opublikowano

Mój gamertag xbox:

NildurPL

Już Ci wysłałem zaproszenie Xanton 

Opublikowano

Moj login : lansl

Wyslijcie mi tez zaproszenia, bo ja nie wiem gdzie co i jak :biggrin:

Opublikowano

Ja również chętnie mogę się przyłączyć do wspólnego grania w GTA 5 na xbox. Mój login: OkMateo

HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to

Opublikowano

A konta na RockstarSocial macie? Tylko Nildura zalazłem tam po nicku. Zaproszenia Lansowi i mateo wysłałem na xboxa.

Opublikowano

social club i ps3 nick taki jak wszedzie ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano (edytowane)

A konta na RockstarSocial macie? Tylko Nildura zalazłem tam po nicku. Zaproszenia Lansowi i mateo wysłałem na xboxa.

Zaproszenie zaakceptowane. Na Rockstar Social również nick: OkMateo

Edytowane przez mateoLDZ (wyświetl historię edycji)

HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to

Opublikowano

Konto na Rockstar Social trzeba zalozyc na xboxie, czy mozna na kompie ?

Opublikowano

Ja dodam tylko od siebie, że w ostatnim czasie miałem obie konsole ze względu właśnie na GTA:
PS3:

-Bardzo słabe lasery - padają, lecz to akurat jak kupisz nową to nie ma problemu

-Jest ogólnie droższa, chyba, że i tak nowa to cie to nie interesuje :smile:

-Ciężej i drożej ją przerobić, jeśli cie to interesuje oczywiście

-Pad raczej leży i kwiczy :>

-Bezpłatny dostęp do gier online i internetu

-Blurey (przy czym jest od niego oddzielna kostka sterownicza - napęd będzie czytał wszystko poza właśnie blureyem czyli grami, jeśli takowa padnie)

Xbox360

-Przerobienie ~50zł

-Tańsza w zakupie

-Brak blurey

-Płatny dostęp do gier online i internetu ogólnie (konto live gold ~110zł na rok)

-Teoretycznie jest słabsza sprzętowo ale jakoś tego nie odczułem (przykładowe gta v bez problemu nic się nie tnie przez hdmi :smile:)

Opublikowano

-Bezpłatny dostęp do gier online i internetu

-Blurey

dla tych powodów kupię PS4 - mam ogólnie sprzeciw w domu ale trzeba być twardym ;)

Opublikowano

No proszę mówię wejdę sobie podpytać czy ktoś w GTA5 śmiga na PS3 bo może by chociaż na zlot wirtualny pojechać się z kimś dało a tu już konkret dyskusja jak coś to mój nick wiadomy: Turboldz  :riding: 

www.szpiegowskie.com.pl

Opublikowano

Ponieważ muszę kupić nowy Headset - czy ktoś z Was używa Steelseries 5XB? 

Ewentualnie co polecacie poniżej 150 zł?

Opublikowano

Wiecie jak uruchomic online w GTA .

Co po kolej robic ?

Jak wchodze w grze w online wyskakuje komunikat : nie masz dostepu do uslugi xbox live...

Opublikowano

Lans odpal na PS3 to nie będzie problemu. Swoja drogą rozesłałem zaproszenia i zero odzewu czyżby każdy grał na Xie

www.szpiegowskie.com.pl