Broto Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Może jakaś promocja będzie ale na aktualnej generacji można ciąć równo 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 http://gamefaction.pl/9-darmowych-gier-w-ktore-zagramy-na-playstation-4/ 0 Cytuj
nildur Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Gra ktoś w GTA5? Kurdę jeżeli chodzi o jazdę motocyklem to jest bardzo zręcznościowo porównując choćby z GTA4. Od 1 października będzie działał GTA online, może znajdzie się ktoś do wspólnej gry z x360. 0 Cytuj
psychol Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 kolego ps 3 nie zastanawiaj sie 0 Cytuj
Broto Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 ja gram w GTA V. Model jazdy zdecydowanie lepszy niż w IV, ale te zniszczenia (a raczej ich brak), walą po oczach jak komety... 0 Cytuj
Lans Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Ja też gram całe noce w GTA V . Zaje**sta gierka , polecam wszystkim. Kasy nie szkoda 0 Cytuj
nildur Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) ja gram w GTA V. Model jazdy zdecydowanie lepszy niż w IV, ale te zniszczenia (a raczej ich brak), walą po oczach jak komety... No dodali tego jeszcze nie było, jak odpowiednio się uderzy koło potrafi odpaść, (to już było) przebite opony, raz tylko zdarzyło mi się że wypadłem przez przednią szybę. A odpowiednie uderzenie przez pociąg wygląda komicznie, całe ciało przenikające przez pojazd. Myślę, że od 1 października założę wątek dotyczący gta 5 aby móc zgadać się do gry online, no ale zapewne posiadacie różne konsole (ja x360). Myślę, że fajnie byłoby pograć z headsetami, zawsze możemy znaleźć wspólny temat . Wirtualny gang/klan "Łódzcy motocykliści" byśmy się wozili po San Andreas na moto. Edytowane 23 Września 2013 przez nildur (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Broto Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 No ja mam taki problem, ze przerobilem konsole i nie pykne w online, a szkoda. Chociaz w planach jest drugi xbox albo ps3 wlasnie na multi 0 Cytuj
xanton Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Gra ktoś w GTA5? Kurdę jeżeli chodzi o jazdę motocyklem to jest bardzo zręcznościowo porównując choćby z GTA4. Od 1 października będzie działał GTA online, może znajdzie się ktoś do wspólnej gry z x360. Mam ale jeszcze nie miałem czasu, żeby odpalić. Czekam z niecierpliwością na odfoliowanie Może zbierzemy FŁM`ową ekipę do pogrania w nadchodzące jesienne wieczory? Mój login zarówno na Xbox jak i na Playstation: xanton1977 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 jestem za, czekam tylko na PS4 0 Cytuj
nildur Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Mój gamertag xbox: NildurPL Już Ci wysłałem zaproszenie Xanton 0 Cytuj
Lans Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 Moj login : lansl Wyslijcie mi tez zaproszenia, bo ja nie wiem gdzie co i jak 0 Cytuj
mateoLDZ Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 Ja również chętnie mogę się przyłączyć do wspólnego grania w GTA 5 na xbox. Mój login: OkMateo 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to
xanton Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 A konta na RockstarSocial macie? Tylko Nildura zalazłem tam po nicku. Zaproszenia Lansowi i mateo wysłałem na xboxa. 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2013 social club i ps3 nick taki jak wszedzie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
mateoLDZ Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) A konta na RockstarSocial macie? Tylko Nildura zalazłem tam po nicku. Zaproszenia Lansowi i mateo wysłałem na xboxa. Zaproszenie zaakceptowane. Na Rockstar Social również nick: OkMateo Edytowane 29 Września 2013 przez mateoLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to
Lans Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Konto na Rockstar Social trzeba zalozyc na xboxie, czy mozna na kompie ? 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 ja założyłem na kompie a później sparowałem z "PLAYSTATION® Network ID" 0 Cytuj
KrzysiekP Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Ja dodam tylko od siebie, że w ostatnim czasie miałem obie konsole ze względu właśnie na GTA:PS3: -Bardzo słabe lasery - padają, lecz to akurat jak kupisz nową to nie ma problemu -Jest ogólnie droższa, chyba, że i tak nowa to cie to nie interesuje -Ciężej i drożej ją przerobić, jeśli cie to interesuje oczywiście -Pad raczej leży i kwiczy :> -Bezpłatny dostęp do gier online i internetu -Blurey (przy czym jest od niego oddzielna kostka sterownicza - napęd będzie czytał wszystko poza właśnie blureyem czyli grami, jeśli takowa padnie) Xbox360 -Przerobienie ~50zł -Tańsza w zakupie -Brak blurey -Płatny dostęp do gier online i internetu ogólnie (konto live gold ~110zł na rok) -Teoretycznie jest słabsza sprzętowo ale jakoś tego nie odczułem (przykładowe gta v bez problemu nic się nie tnie przez hdmi ) 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 -Bezpłatny dostęp do gier online i internetu -Blurey dla tych powodów kupię PS4 - mam ogólnie sprzeciw w domu ale trzeba być twardym 0 Cytuj
Turboldz Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 No proszę mówię wejdę sobie podpytać czy ktoś w GTA5 śmiga na PS3 bo może by chociaż na zlot wirtualny pojechać się z kimś dało a tu już konkret dyskusja jak coś to mój nick wiadomy: Turboldz 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
xanton Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Ponieważ muszę kupić nowy Headset - czy ktoś z Was używa Steelseries 5XB? Ewentualnie co polecacie poniżej 150 zł? 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 W tej cenie to tylko używane Creative WP-350 (nowe są w cenie 270 pln) 0 Cytuj
Lans Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Wiecie jak uruchomic online w GTA . Co po kolej robic ? Jak wchodze w grze w online wyskakuje komunikat : nie masz dostepu do uslugi xbox live... 0 Cytuj
Turboldz Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Lans odpal na PS3 to nie będzie problemu. Swoja drogą rozesłałem zaproszenia i zero odzewu czyżby każdy grał na Xie 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Rekomendowane odpowiedzi