Olek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć,mam na imię Olek,mam 42 lata i jestem z łodzi.Obecnie jeżdżę na hehe niczym,zimą zaczynam odrestarłowywać WSK-ę 125 garbuskę z 1977 roku.Wcześniej jeździłem XJ 900,GS 500,Junakiem,WSK-ą.O forum dowiedziałem się od brata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witaj w gronie zapaleńców, LwG 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć, WSK zacny sprzęt , powodzenia w renowacji 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 cześć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Hejka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witam i powodzenia w odrestaurowywaniu WSKi 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Siemasz 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć, miłej zabawy z remontem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć ładne imię jak interesujesz się zabytkami to zapraszam do tematu http://motocykle-lodz.pl/topic/2773-zloty-wiekowych-motocykli/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon19G Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Hejka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif . Mam nadzieję że w przyszłym sezonie pojeżdzimy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć ładne imię jak interesujesz się zabytkami to zapraszam do tematu Zloty Wiekowych Motocykli - Zloty, imprezy, podróże, wypady - Forum Łódzkich Motocyklistów Dzięki za zaproszenie,mam nadzieję że do wiosny odbuduję staruszkę.Jeżeli mogę coś zasugerować to mniej więcej maj-czerwiec na Stokach organizowany jest festyn (dobre miejsce by pochwalić się ładną historią motoryzacji i nie tylko PRL-u).Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi