Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Zakończenie Sezonu Forum Łódzkich Motocyklistów 2012

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy weźmiesz udział w tym wydarzeniu?

• Tak
      36
    • Nie
      12
    • To zależy od warunków atmosferycznych
      22
    • Jeszcze nie wiem
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba jako pierwszy wolnobieżny się deklaruję, że jeżeli z nieba nie będą żaby pizgały to się stawię wraz z moją Lolą :riding:

yamaha-stars.pl

Opublikowano

Dołączona grafika

Z powodu zmieniających się warunków atmosferycznych z godziny na godzinę, prosimy przygotować się na ewentualne odwołanie imprezy pt. Zakończenie Sezonu Forum Łódzkich Motocyklistów 2012.

W razie odwołania wydarzenia, 27 października ok.godziny 9.00 pojawi się stosowny komunikat na Forum oraz Facebooku. Bardzo przepraszamy za kłopot, nie mniej jednak impreza prędzej czy później się odbędzie lecz prawdopodobnie w innej formie, ale o tym zostaniecie poinformowani.

Aby was nie zniechęcać - przypominamy, iż mamy dla was mnóstwo nagród o łącznej wartości przekraczającej 1500 PLN!

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

rzut okiem na ...ankietę.....i w tak pięknych okolicznościach przyrody...i niepowtarzalnej ;) ..... frekwencja może wyglądać słabo

Opublikowano

Lepiej bedzie impreze odwolac . Snieg juz pada :/

Opublikowano

trzeba z rana pierdyknąć browara :sad2:

Na otarcie łez oczywiście.

Chyba że jest plan B. Jest ?

:P
Opublikowano

można?! można :P to co o której ten kulig i ognisko :smile:
motorcycle.gif
Opublikowano

Z powodu fatalnych warunków atmosferycznych jakie panują od samego rana Zakończenie Sezonu Forum Łódzkich Motocyklistów 2012 zostaje odwołane!

Chyba nikt nie chce narażać swojego życia i zdrowia wsiadając na motocykl przy tak śliskiej nawierzchni. Równie dobrze moglibyśmy się spotkać na miejscu przyjeżdżając samochodami, ale pytanie - jaki w tym sens?

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Z powodu fatalnych warunków atmosferycznych jakie panują od samego rana Zakończenie Sezonu Forum Łódzkich Motocyklistów 2012 zostaje odwołane!

Chyba nikt nie chce narażać swojego życia i zdrowia wsiadając na motocykl przy tak śliskiej nawierzchni. Równie dobrze moglibyśmy się spotkać na miejscu przyjeżdżając samochodami, ale pytanie - jaki w tym sens?

Jak ktoś ma tył napęd to będzie miał sens
Opublikowano

Sezon zakończył się sam :smile: Pogoda trgedia...

Opublikowano

Sezon zakończył się sam

....spokojnie za dwa tygodnie może być jeszcze 15oC in plus...na pewno do końca roku będzie jeszcze nie jedna okazja polatać na moto
Opublikowano

czyli co brak innej opcji dzisiejszego zakonczenia ??

Opublikowano (edytowane)

a niech to szlak niech zime scisna drzwi :angry:

tza isc na bro ze smutku :cheers: najlepsze rozwiazanie

Edytowane przez Ndz000 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

czyli co brak innej opcji dzisiejszego zakonczenia ??

Zawsze można wieczorem :cheers:
Opublikowano

Zawsze można wieczorem :cheers:

i to jest idea godna poswiecenia :biggrin:
Opublikowano

Na początku listopada ma być jeszcze ładna pogoda tak jak cezary pisał, więc jeszcze zrobi się zakończenie sezonu. ;-)

Opublikowano

TEORETYCZNIE w nastepna sobote ma byc 11oC wiec nic straconego a jak nie to sie kulig zrobi ;)

Opublikowano

Ja też wierzę, że będzie jeszcze nie jeden lepszy weekend od aktualnego i wówczas odbędzie się zakończenie. Moje moto ani myśli o zimie:)

Opublikowano

W sobotę podobno deszcz, jednak na niedziele przewidują na dzień dzisiejszy 13*C, wiec może niedziela..(mówię rzecz jasna o następnym tygodniu ; ] )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...