Skocz do zawartości

Zakończenie Sezonu Forum Łódzkich Motocyklistów 2012

Suchy-wolk

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy weźmiesz udział w tym wydarzeniu?

• Tak
      36
    • Nie
      12
    • To zależy od warunków atmosferycznych
      22
    • Jeszcze nie wiem
      12

Rekomendowane odpowiedzi

moim zdaniem troszkę późno poszło info?nie sądzicie?

Biorąc pod uwagę akcję z urodzinami to w ogóle cieszmy się, że jest cokolwiek i że info nie poszło w piątek wieczorem :biggrin:

W związku z tym, że termin został podany bardzo późno ja też muszę odpaść, ale życzę miłej zabawy wszystkim ;)

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Ok,Suchy i tak się cieszymy że ciągniesz to forum (trzeba na to czasu) ja raczej na swoim nie wpadnę,może kolegi cbr 125(jak naprawię bo też padła) jak nie to puszka,nie ukrywam chciałbym się złapać na konkursy,zdradź trochę tajemnicy

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

Julka to podjedź pod Dell'a o 20:00, skończę robotę, to przynajmniej na zakończenie sezonu forumowego popatrzę jak kółka kręcisz na rondzie :riding:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Fajnie ze 3 dni przed mówicie.... ORGANIZATORZY>>>>

Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...

Julka to podjedź pod Dell'a o 20:00, skończę robotę, to przynajmniej na zakończenie sezonu forumowego popatrzę jak kółka kręcisz na rondzie

Po zamieszczeniu tych fot z ronda nasłuchałam się tylu historii jak to motocykle latały tam po krawężnikach, że chyba mi przeszło :P

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Po zamieszczeniu tych fot z ronda nasłuchałam się tylu historii jak to motocykle latały tam po krawężnikach, że chyba mi przeszło :P

To dawac te historyjki.

Jak wystarczająco długo tam będziecie to może wyrobię na końcówkę ale jest to mało prawdopodobne. Udanej imprezy.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

To dawac te historyjki.

Nie mogę, bo to użytkowników forum, a słyszałam, że od niedawna crashe są ściśle tajne i nikt się nie może o nich dowiedzieć :biggrin:

Myślałem, że uda mi się poznać w realu kilka buziek jeszcze tego sezonu, lecz weekend niestety na wyjeździe więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć udanego spotkania (zapewne jak większość :smile: ) o pogodzie nie mówie bo dla motocyklisty nie ma złej pogody tylko bywa zły strój

Kurde... czy to oznacza, że całe żarcie z grilla będzie tylko dla mnie ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

rolek nie dam Ci tej przyjemności i też przyjadę :smile:

:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...