Przemski Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Moto świetne ale widziałem w tle ładne T2 . Co to za cudo? (wersja wyp.) Stan wydaje się być dobry. Widząc zaangażowanie w pracy nawet bardzo dobry !? Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Przemski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
MrKubek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jest to potencjalnie sprzedane. Wersja amerykanska silnik 2.4 litra boxer z klimatyzajcą 0 Cytuj
MrKubek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Tak Honda wyglądała do soboty. Po sobocie wygląda tak . Powodem jest doprowadzenie do stanu super i przełożenie ramy. Bo znalazłem tanio na 50 zarejestrowaną. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez MrKubek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Co ty robisz A ? i chcesz rejestrować na 50 czy jak;>? 0 Cytuj
MrKubek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 A juz mam. Rejestruje na 50 bo więcej wezmę za nią i szybciej sprzedam. Odnowa głównie na lakierze bedzie polegać. Wiele mnie to nie wyjdzie bo maluje sam u siebie. 0 Cytuj
MrKubek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jako że spadł śnieg to w sobotę poszalałem troszkę . Kulig też musiał być, co prawda skromny bo jednoosobowy ale całkiem fajnie . Motórek sie ubrudził i też mu jest fajnie. 0 Cytuj
MrKubek Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Tak więc. Rg sprzedane (będę tęsknił) Dniepr kręci trochę śnieżnych km. A honda dostaje nowe wspaniałe życie. 0 Cytuj
MrKubek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pszczoła stoi i czeka na wiosnę. Potrzebuje jakiegoś tapicera który mi tanio obszyje fotel lub zmieni jego kolor na czarno 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi