Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Suzuki Rg80, Honda Ns1, Dniepr Mt9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moto świetne ale widziałem w tle ładne T2 :biggrin:. Co to za cudo? (wersja wyp.) Stan wydaje się być dobry. Widząc zaangażowanie w pracy nawet bardzo dobry !?

Edytowane przez Przemski (wyświetl historię edycji)

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Opublikowano

Jest to potencjalnie sprzedane. Wersja amerykanska silnik 2.4 litra boxer z klimatyzajcą :biggrin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Tak Honda wyglądała do soboty.

Dołączona grafika

Po sobocie wygląda tak

.Dołączona grafika

Powodem jest doprowadzenie do stanu super i przełożenie ramy. Bo znalazłem tanio na 50 zarejestrowaną.

Edytowane przez MrKubek (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Co ty robisz A ? i chcesz rejestrować na 50 czy jak;>?

Opublikowano

A juz mam. Rejestruje na 50 bo więcej wezmę za nią i szybciej sprzedam. Odnowa głównie na lakierze bedzie polegać. Wiele mnie to nie wyjdzie bo maluje sam u siebie.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jako że spadł śnieg to w sobotę poszalałem troszkę :biggrin:. Kulig też musiał być, co prawda skromny bo jednoosobowy ale całkiem fajnie :biggrin:. Motórek sie ubrudził i też mu jest fajnie. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak więc. Rg sprzedane :sad2: (będę tęsknił)

Dniepr kręci trochę śnieżnych km.

A honda dostaje nowe wspaniałe życie.

Dołączona grafika

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pszczoła stoi i czeka na wiosnę. Potrzebuje jakiegoś tapicera który mi tanio obszyje fotel lub zmieni jego kolor na czarno

Dołączona grafika

Dołączona grafika