Przemski Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Moto świetne ale widziałem w tle ładne T2 . Co to za cudo? (wersja wyp.) Stan wydaje się być dobry. Widząc zaangażowanie w pracy nawet bardzo dobry !? Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Przemski (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jest to potencjalnie sprzedane. Wersja amerykanska silnik 2.4 litra boxer z klimatyzajcą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Tak Honda wyglądała do soboty. Po sobocie wygląda tak . Powodem jest doprowadzenie do stanu super i przełożenie ramy. Bo znalazłem tanio na 50 zarejestrowaną. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez MrKubek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Co ty robisz A ? i chcesz rejestrować na 50 czy jak;>? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 A juz mam. Rejestruje na 50 bo więcej wezmę za nią i szybciej sprzedam. Odnowa głównie na lakierze bedzie polegać. Wiele mnie to nie wyjdzie bo maluje sam u siebie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jako że spadł śnieg to w sobotę poszalałem troszkę . Kulig też musiał być, co prawda skromny bo jednoosobowy ale całkiem fajnie . Motórek sie ubrudził i też mu jest fajnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Tak więc. Rg sprzedane (będę tęsknił) Dniepr kręci trochę śnieżnych km. A honda dostaje nowe wspaniałe życie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pszczoła stoi i czeka na wiosnę. Potrzebuje jakiegoś tapicera który mi tanio obszyje fotel lub zmieni jego kolor na czarno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi