Piuriel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jeżeli ktoś szuka trenera personalnego lub instruktora siłowni to jestem do usług Masz może jakieś kursy/papiery na to? Pytam, bo może u żony bym coś dopytał na siłce, bo marudzi, że mają mało trenerów. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Firma w której pracuję poszukuje ASYSTENT DZ. MARKETINGU OPIS STANOWISKA:▪ Redagowanie tekstów reklamowych.▪ Tworzenie prostych grafik internetowych oraz reklamowych.▪ Aktualizacja i administracja witryny internetowej.▪ Aktywna administracja social media (Facebook, YouTube itp.).▪ Nadzór i edycja baz danych. http://www.skoda-dobron.pl/kariera 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Poszukuje pracy dla spawacza z uprawnieniami 135 FM-1 i FM-5 czyli MAG/MIG stal czarna i kwasówka. Moje wymagania: umowa o prace oraz stabilność zatrudnienia, fajnie by też było gdyby to była praca poranna powiedzmy 7-15 Dodam że uprawnienia mam od sierpnia tego roku czyli ciężko też mówić o jakimś doświadczeniu.... ale szybko łapię. 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cholpek Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Szukam pracownika do remontów 727427394 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Zatrudnimy pasjonata/tkę motocykli na stanowisko specjalista/tka ds. sprzedaży w naszym salonie.Wymagana przede wszystkim duża łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych.Dodatkowym atutem będą podstawowe umiejętności obróbki graficznej, orientacja w kulturze serwisów społecznościowych i komunikatywny angielski. Nie wymagamy doświadczenia w branży ani w sprzedaży, jesteśmy nastawieni na przeszkolenie i długofalowy rozwój osób z nami współpracujących.Możliwa praca zarówno w pełnym jak i częściowym wymiarze czasowym.Prześlij do nas CV ze zdjęciem i list motywacyjny ze szczególnym uwzględnieniem pasji motocyklowej na adres:info@motorwings.pl temat:rekrutacja. 2 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Szukam pracy. Legalnej i z umową... Najchętniej do 30km od Sieradza ale to wszystko zależy. Pracowałem teraz 1,5 roku na Orlenie. Wiec sprzedaż, obsługa klienta,blablabla, zamiatanie Mam też doświadczenie jako kurier i busy polska Prawko A2 i B Nowych rzeczy uczę się raczej dość szybko. Na dniach pójde na kursy na wózki widłowe Książeczke sanepidowską posiadam Z mechaniką nie jestem wrogiem ale jako pomocnik czemu nie jak coś to kontakt PW Edytowane 23 Listopada 2016 przez Rico (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Uczniowie szkól średnich też mogą aplikować ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 U mnie w firmie poszukiwany jest pracownik fizyczny. Do obowiązków należy głównie pomoc przy pakowaniu (firma produkcyjna- kosmetyki), przerzucenie kilku beczek dziennie do winy i z windy i pojeżdżenie paleciakiem. Lokalizacja: Łódź- Stoki. Nie jest wymagany status studenta, ale nie wiem jak z prawem jazdy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Poszukuje pracy dla spawacza z uprawnieniami 135 FM-1 i FM-5 czyli MAG/MIG stal czarna i kwasówka. Moje wymagania: umowa o prace oraz stabilność zatrudnienia, fajnie by też było gdyby to była praca poranna powiedzmy 7-15 Dodam że uprawnienia mam od sierpnia 2016 roku czyli ciężko też mówić o jakimś doświadczeniu.... ale szybko łapię. 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raxzvb Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Cześć szukam pracy najlepiej w zakresie sportowym( diety,plany treningowe,crossfit ), nie zamykam się jednak tylko na ten jeden sektor. Nie mam problemów w kontakcie z ludźmi oraz jestem sumienny i odpowiedzialny. Posiadam Prawko kat. B oraz uprawnienia na wózki widłowe ( jednak w tym zakresie jestem prawdziwym nowicjuszem).Tel: 575890490 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Praca szuka człowieka, poszukiwana osoba do salonu TimeTrend w Sukcesji na stanowisko doradcy klienta.Wymagania: komunikatywność ,nawiązywanie pozytywnych relacji z klientem, chęć nauki CV na adres s.kosmalska@o2.pl 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Jeśli macie czas wieczorem od 17 do 22 w tygodniu (weekendy wolne) i chcielibyście dorobić będąc studentem, to śmiało uderzać do Michała. Praca od 1 czerwca! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Ruszyła rekrutacja do salonu Time Trend (zegarki) w CH Sukcesja CV na adres s.kosmalska@o2.pl - szkolenia wprowadzające - umowa o pracę na pełny etat - karty multisport - stabilne zatrudnienie ostatnia pani postanowiła uczcić zdobycie pracy i zakończenie szkolenia przychodząc do pracy .................wróć, wczołgując się do pracy w stanie 3 promili %%% także fajnie jak by zgłosiła się osoba która faktycznie szuka pracy a nie porobić sobie jaja........ Edytowane 15 Maja 2018 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 8 minut temu, kosmaty napisał: wczołgując się do pracy w stanie 3 promili %%% także fajnie jak by zgłosiła się osoba która faktycznie szuka pracy a nie porobić sobie jaja........ A już CV szykowałem ale widzę, że tam nikt mojego hobby by nie uszanował 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 W Hobby masz pewnie wpisane: "Lubie zapier.....ć" wiec sie nie dziw 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaratusztra Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Firma w ktorej pracuje poszukuje spawaczy.Tig aluminium i MAG stal.Jak ktos chetny to niech piszę na priv to podam wiecej szczegółów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Zatrudnimy studentów/-ki do pracy w salonie motocyklowym w charakterze: sprzedawca/obsługa klienta bezpośrednia i internetowa. Forma zatrudnienia: umowa zlecenia. Czas pracy: minimum 20h tygodniowo, praca od poniedziałku do soboty, godziny i dni pracy elastyczne do ustalenia. Wymagania: -motocyklista/ka -bardzo dobra znajomość języka polskiego, w szczególności ortografii -bezpośredniość -umiejętność łatwego nawiązywania kontaktu, zdolności interpersonalne Dodatkowym atutem będą: -znajomość języka angielskiego -znajomość obsługi programów graficznych -znajomość portali typu social media (FB, instagram, etc.) Wynagrodzenie: -14,70zł/h - bardzo atrakcyjne rabaty na zakupy własne towarów oferowanych przez nasz salon Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV ze zdjęciem i listu motywacyjnego na adres: info@motorwings.pl temat: rekrutacja. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Można się tego samego dnia przyjąć, obkupić i zwolnić? Chociaż ja już nie student, dosyć dawno 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 ciekawe skąd tak duża rotacja, to nawet w lidlu koło mnie ludzie siedzą już po pare lat a tu praktycznie co 3 miesiące NEXT .................. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Po pierwsze w lidlu znacznie więcej płacą, po drugie tak pracują studenci :) 2 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 11 godzin temu, kosmaty napisał: ciekawe skąd tak duża rotacja, to nawet w lidlu koło mnie ludzie siedzą już po pare lat a tu praktycznie co 3 miesiące NEXT .................. Cieszymy się, że tak pilnie obserwujesz nasze poczynania biznesowe. Niestety Twoje spostrzeżenie nie jest prawdziwe, także sugerujemy jeszcze baczniejsze obserwowanie naszej firmy. Na początek polecamy też lekturę „Etyka i Profesjonalizm w Biznesie”. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 45 minut temu, MOTORWINGS napisał: Cieszymy się, że tak pilnie obserwujesz nasze poczynania biznesowe obchodzą mnie jak zeszłoroczny śnieg, niestety inni też nie są ślepi Tobie również polecę: Managing People in a Small Business 10 godzin temu, karwoj25 napisał: Po pierwsze w lidlu znacznie więcej płacą To na pewno Pozdrawiam 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Lidl to duza miedzynarodowa firma z odpowiednim know how, strategia i dodatkowymi benefitami dla pracownikow wiec dlatego siedza i dobrze robia. Niestety dobrych ludzi do pracy jest znalezc bardzo ciezko obecnie na rynku. Pracodawcy maja duuzy z tym klopot. Ludzie chca zarabiac od razu pensje jak specjalista z 10 letnim doswiadczeniem albo pracowac na wysokim stanowisku w globalnej firmie a przynajmniej miedzynarodowej tak sie niestety nie da od razu i swoje trzeba najpierw wypracowac i nauczyc sie a sami od siebie oferuja za malo. Motorwings to jeden z najlepszych jak nie najlepszy sklep z ciuchami moto w Lodzi. Oceniam caloksztalt czyli glownie wiedze sprzedawcow na temat produktow, zaangazowanie w prezentacje produktu, podejscie do klienta, elastycznosc ceny, dostepnosc produktow itp. z punktu widzenia nielatwego klienta jakim jestem dla mnie jest to sklep do ktorego wracam kupujac nastepne produkty. A w trudnej sytuacji obecnie z ludzmi do pracy nie zauwazylem spadku na jakosci obslugi a bywam tam bardzo czesto! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Mhm wydaję mi się,że nie ma co się bulwersować apropos cen. Tak jak w dziale "sprzedaży" tego nie robimy to i może warto tutaj wprowadzic ten schemat. Każdy wie za ile może i chce iść do pracy. Plusem godziny do ustalenia to też ważne. Rynek wszystko zweryfikuje i nasze wypowiedzi nic w tym temacie nie zmienią. Miłego wieczoru 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi