Skocz do zawartości

Moto Mikołaje 2012

wojtekf313

Rekomendowane odpowiedzi

Z przyjemnością mogę ogłosić że dołączają kolejni do grona Moto Mikołajów.

Na dzień dzisiejszy w akcję finansowo wspierają :

- Julka

- Macix

- Alpiszon

- Piyok

- Boras

- TomaszVV

- Adamos

- Yumi

- Regis

- Luki

- Przemek

- yarahu_michu

- wojtekf313

- KARK

Stan konta zbiórkowego : 519

Dziękuję za zaangażowanie w akcję i zaufanie, działamy wspólnie w dobrej intencji.

Edytowane przez Alpiszon (wyświetl historię edycji)

dalej zbieramy kasę i czekamy na pomysły dotyczące prezentów.

Podajcie ilość dzieciaków i wiek (wieki? ;) ), wtedy będzie można coś podpowiedzieć i zaproponować.

Przeklejam informację od dyrektorki ośrodka. Jedna dziewczynka jest wpisana jako 3 lata, nie wygląda to na przeoczenie cyfry 1, bo wtedy byłoby lat, a skoro 3 lata to zapewne 3 lata, ale to doprecyzuję jak będę się z nią jutro kontaktował.

* liczba dzieci 31

* liczba chłopców 15

w tym:

1 - 9 lat

2 - 11 lat

2 - 12 lat

3 - 13 lat

3 - 16 lat

3 - 17 lat

1 - 18 lat

* liczba dziewcząt 16

w tym:

1- 9 lat

2 - 10 lat

1 - 3 lata

1 - 17 lat

1 - 14 lat

2 - 15 lat

1 - 16 lat

7 - 18 lat

Rozmawiałem z dyrekcją, uprzedziłem, że ławeczki treningowej nie kupimy, otwartą jest kwestia terminu (mam potwierdzić, czy 8 czy 9 grudnia). Co do prezentów, to młodsze dzieciaki zabawek mają pod dostatkiem, zapytałem o bilety do kina dla najmłodszych (oczywiście wstępnie) i nie ma technicznych przeszkód. Fajnie byłoby dogadać się z jakimś kinem, żeby do biletów od siebie dorzuciło każdemu dzieciakowi po popcornie i napoju. Dla nich to żaden koszt, a dla dzieciaków zawsze większa frajda, ale to jest do przedyskutowania.

CZAS GONI, WIĘC DZIAŁAMY DALEJ! :biggrin:

Edytowane przez Koper (wyświetl historię edycji)

Z Przemem wczoraj obgadałem jak zapowiedziałem, wszystko załatwione, jak dzisiaj będę miał już w łapce, to dam ci Koper znać, dopiszesz do stanu konta zbiórki :biggrin:

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Również- z tego co się zorientowałem przy okazji rozmów o naszej akcji, ostatnią rzeczą, którą potrzebują dzieciaki w domu dziecka są zabawki. Tego podobno jest akurat zawsze pod dostatkiem.

Z przyjemnością mogę ogłosić że dołączają kolejni do grona Moto Mikołajów.

Na dzień dzisiejszy w akcję finansowo wspierają :

- Julka

- Macix

- Alpiszon

- Piyok

- Boras

- TomaszVV

- Adamos

- Yumi

- Regis

- Luki

- Przemek

- yarahu_michu

- wojtekf313

- KARK

- Thebestof78

- Mała

- Arteklik

Stan konta zbiórkowego : 684

Dziękuję za zaangażowanie w akcję i zaufanie, działamy wspólnie w dobrej intencji.

Edytowane przez Alpiszon (wyświetl historię edycji)

Słuchajcie, nadal potrzebne są sugestie i pomysły dotyczące prezentów... Osobiście proponuję zebrać się i kupić coś bardziej celowanego ( no nie mówię że każde dziecko laptopa dostanie )

Myślę że taka opcja jest najrozsądniejsza... poza tym, jak Motomikołaje, to w każdym prezencie musi być motór :biggrin:

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

Dzisiaj założymy nowy temat, w którym wszystkie najważniejsze informacje zostaną umieszczone w pierwszym poście, żeby nie trzeba było szukać. Cała Polska robi 9.12 (niedziela), więc chyba ostatecznie ten termin będzie.

Cześć, Jeżeli chodzi o laweczke mogę oddać taki zestaw:

http://www.ecentrum....php/2/13/35/288

zanmiast modlitewnika - stacja na nogi:

http://www.ecentrum....kt.php/2/15/372

do tego dorzucę gryf i zaciski. mozna dokupić tylko obciążenia a resztę kasy przeznaczyć na prezent dla dziewczyn. Sprzęt jest częściowo złożony, nie używany.

Jutro rano sprawdzę czy wszystko jest w komplecie. Jeżeli będzie się nadawał prosiłbym kogoś o odebranie tego jutro ode mnie (w osobówkę nie wejdzie, przydałby się jakiś dostawczak) ponieważ w sobotę wieczorem wyjeżdżam i wrócę pewnie dopiero na motomikolaje. :smile:

EDIT: Odpowiadając na pytania z priv: Sprzęt oddam czyli nie chcę pieniędzy, inaczej taka akcja nie miałaby sensu... W zamian symbolicznie przyjmę strój mikołaja żebym miał się w co ubrać w mikołajki :smile:

Edytowane przez Vercyn (wyświetl historię edycji)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...