Alpiszon Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) Z przyjemnością mogę ogłosić że dołączają kolejni do grona Moto Mikołajów. Na dzień dzisiejszy w akcję finansowo wspierają : - Julka - Macix - Alpiszon - Piyok - Boras - TomaszVV - Adamos - Yumi - Regis - Luki - Przemek - yarahu_michu - wojtekf313 - KARK Stan konta zbiórkowego : 519 zł Dziękuję za zaangażowanie w akcję i zaufanie, działamy wspólnie w dobrej intencji. Edytowane 22 Listopada 2012 przez Alpiszon (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 dalej zbieramy kasę i czekamy na pomysły dotyczące prezentów. Podajcie ilość dzieciaków i wiek (wieki? ), wtedy będzie można coś podpowiedzieć i zaproponować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) Przeklejam informację od dyrektorki ośrodka. Jedna dziewczynka jest wpisana jako 3 lata, nie wygląda to na przeoczenie cyfry 1, bo wtedy byłoby lat, a skoro 3 lata to zapewne 3 lata, ale to doprecyzuję jak będę się z nią jutro kontaktował. * liczba dzieci 31 * liczba chłopców 15 w tym: 1 - 9 lat 2 - 11 lat 2 - 12 lat 3 - 13 lat 3 - 16 lat 3 - 17 lat 1 - 18 lat * liczba dziewcząt 16 w tym: 1- 9 lat 2 - 10 lat 1 - 3 lata 1 - 17 lat 1 - 14 lat 2 - 15 lat 1 - 16 lat 7 - 18 lat Rozmawiałem z dyrekcją, uprzedziłem, że ławeczki treningowej nie kupimy, otwartą jest kwestia terminu (mam potwierdzić, czy 8 czy 9 grudnia). Co do prezentów, to młodsze dzieciaki zabawek mają pod dostatkiem, zapytałem o bilety do kina dla najmłodszych (oczywiście wstępnie) i nie ma technicznych przeszkód. Fajnie byłoby dogadać się z jakimś kinem, żeby do biletów od siebie dorzuciło każdemu dzieciakowi po popcornie i napoju. Dla nich to żaden koszt, a dla dzieciaków zawsze większa frajda, ale to jest do przedyskutowania. CZAS GONI, WIĘC DZIAŁAMY DALEJ! Edytowane 22 Listopada 2012 przez Koper (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Z Przemem wczoraj obgadałem jak zapowiedziałem, wszystko załatwione, jak dzisiaj będę miał już w łapce, to dam ci Koper znać, dopiszesz do stanu konta zbiórki - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Również- z tego co się zorientowałem przy okazji rozmów o naszej akcji, ostatnią rzeczą, którą potrzebują dzieciaki w domu dziecka są zabawki. Tego podobno jest akurat zawsze pod dostatkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpiszon Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) Z przyjemnością mogę ogłosić że dołączają kolejni do grona Moto Mikołajów. Na dzień dzisiejszy w akcję finansowo wspierają : - Julka - Macix - Alpiszon - Piyok - Boras - TomaszVV - Adamos - Yumi - Regis - Luki - Przemek - yarahu_michu - wojtekf313 - KARK - Thebestof78 - Mała - Arteklik Stan konta zbiórkowego : 684 zł Dziękuję za zaangażowanie w akcję i zaufanie, działamy wspólnie w dobrej intencji. Edytowane 22 Listopada 2012 przez Alpiszon (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Słuchajcie, nadal potrzebne są sugestie i pomysły dotyczące prezentów... Osobiście proponuję zebrać się i kupić coś bardziej celowanego ( no nie mówię że każde dziecko laptopa dostanie ) Myślę że taka opcja jest najrozsądniejsza... poza tym, jak Motomikołaje, to w każdym prezencie musi być motór - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 moją propozycją są petardy dla dzieciaków na pewno się ucieszą 1 www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Jak komuś nie pasuję termin itd. To w Gdańsku 9 grudnia są Moto Mikołaje "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A którego Wy planujecie w łodzi mikołaje ? Już ustalony termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dzisiaj założymy nowy temat, w którym wszystkie najważniejsze informacje zostaną umieszczone w pierwszym poście, żeby nie trzeba było szukać. Cała Polska robi 9.12 (niedziela), więc chyba ostatecznie ten termin będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Fajna akcja - przelew poszedł , nie dam rady się pojawić :-( może za rok intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Cześć, Jeżeli chodzi o laweczke mogę oddać taki zestaw: http://www.ecentrum....php/2/13/35/288 zanmiast modlitewnika - stacja na nogi: http://www.ecentrum....kt.php/2/15/372 do tego dorzucę gryf i zaciski. mozna dokupić tylko obciążenia a resztę kasy przeznaczyć na prezent dla dziewczyn. Sprzęt jest częściowo złożony, nie używany. Jutro rano sprawdzę czy wszystko jest w komplecie. Jeżeli będzie się nadawał prosiłbym kogoś o odebranie tego jutro ode mnie (w osobówkę nie wejdzie, przydałby się jakiś dostawczak) ponieważ w sobotę wieczorem wyjeżdżam i wrócę pewnie dopiero na motomikolaje. EDIT: Odpowiadając na pytania z priv: Sprzęt oddam czyli nie chcę pieniędzy, inaczej taka akcja nie miałaby sensu... W zamian symbolicznie przyjmę strój mikołaja żebym miał się w co ubrać w mikołajki Edytowane 24 Listopada 2012 przez Vercyn (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 W związku z dużym bałaganem w tym temacie założyłem nowy, w którym wszystkie istotne informacje zawarte są w pierwszym poście, zapraszam: http://motocykle-lodz.pl/topic/3005-motomikolaje-2012-09122012/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi