kramer Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Racja z tym olejem. Jakiejś zaćmy dostałem :(Chociaż 20W to twardo ją na wiosnę zalewane 15WJą się przymierzam do większego serwisu SV na wiosnę i m.in. ma być sprawdzony luz i inne takie tam i gdzie będziesz z tym działał ? 0 Cytuj
Krzysiek_Z Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 jeszcze nie wiem, mam trzy opcję do wyboru. W pierwszej chwili to Stunt-Ex. słyszałem dobre rzeczy i mam w miarę blisko 0 Cytuj
kramer Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 No i wolna sobota wykorzystana na 100% Olej i uszczelniacze w lagach zmienione, filtr powietrza również. Na moje nieszczęście okazało się, że jeden nit na tarczy hamulcowej puścił i tarcza hamulcowa ma delikatny luz, objawiający się puknięciem. Jakieś pomysły czy czeka mnie zmiana tarcz ? 0 Cytuj
Majka11 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 mam silnik z obróconą panewką na czesci jak coś 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Ja do swojej dałem sprężyny progresywne i olej 15W. Jak dla mnie - jest twardo. Zwłaszcza w porównaniu do tego co było na początku. Guma od majtek jest twardsza. Masz oplot? Jak nie to zainwestuj. Warto. Zwłaszcza w sv. Ew, zaciski od f4i lub gsxr 600, 750 k1 k2 k3. Ja się właśnie do tego przymierzam. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Królu Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Apropo tej mocy i momentu z wykresu. Wartości maksymalne sa wyzej od podanych przez producenta o ponad 1000 rpm. W przypadku wzrostu obu parametrów mogłbym to zrozumiec. Albo sfingowany ten wykres, albo ta hamownia do bani jest. 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
kramer Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Wykres to mozliwa sprawa nie neguje:) Na oplot sie czaje ale mam problem z nitem na tarczy wiec bede to musial odlozyc na przyszly sezon:) 0 Cytuj
kramer Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Przyszły tarcze więc zabraliśmy się za montaż, w sobotę, skręcam wszystko do kupy i czekam na wiosnę kilka fotek : stary klej został usunięty zarówno z śrub, jak i gwintów w feldze. nowy klej na nie wiecej niż 3 zwoje, wg. zaleceń ;] montujemy po przekątnej : kółeczko czeka na ścięcie kleju ;] 0 Cytuj
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 No kurcze znalazłam siostrę bliźniaczą mojego motocykla 1 Cytuj
kramer Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Ciesze się ; ] będę mógł porównywać 0 Cytuj
kramer Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Temat dotyczący akumulatora jest do zamknięcia, Zuśka otrzymała dzisiaj nową baterię, dziękuje wszystkim za podpowiedzi, ale tym razem zadecydowała stosunkowo niska cena. Chętnie poznam opinie : 0 Cytuj
kramer Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Motocykl na sprzedaż , jeśli ktoś będzie zainteresowany zapraszam na pw 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi