kramer Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Racja z tym olejem. Jakiejś zaćmy dostałem :(Chociaż 20W to twardo ją na wiosnę zalewane 15WJą się przymierzam do większego serwisu SV na wiosnę i m.in. ma być sprawdzony luz i inne takie tam i gdzie będziesz z tym działał ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 jeszcze nie wiem, mam trzy opcję do wyboru. W pierwszej chwili to Stunt-Ex. słyszałem dobre rzeczy i mam w miarę blisko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 No i wolna sobota wykorzystana na 100% Olej i uszczelniacze w lagach zmienione, filtr powietrza również. Na moje nieszczęście okazało się, że jeden nit na tarczy hamulcowej puścił i tarcza hamulcowa ma delikatny luz, objawiający się puknięciem. Jakieś pomysły czy czeka mnie zmiana tarcz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 mam silnik z obróconą panewką na czesci jak coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ja do swojej dałem sprężyny progresywne i olej 15W. Jak dla mnie - jest twardo. Zwłaszcza w porównaniu do tego co było na początku. Guma od majtek jest twardsza. Masz oplot? Jak nie to zainwestuj. Warto. Zwłaszcza w sv. Ew, zaciski od f4i lub gsxr 600, 750 k1 k2 k3. Ja się właśnie do tego przymierzam. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Apropo tej mocy i momentu z wykresu. Wartości maksymalne sa wyzej od podanych przez producenta o ponad 1000 rpm. W przypadku wzrostu obu parametrów mogłbym to zrozumiec. Albo sfingowany ten wykres, albo ta hamownia do bani jest. 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Wykres to mozliwa sprawa nie neguje:) Na oplot sie czaje ale mam problem z nitem na tarczy wiec bede to musial odlozyc na przyszly sezon:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Przyszły tarcze więc zabraliśmy się za montaż, w sobotę, skręcam wszystko do kupy i czekam na wiosnę kilka fotek : stary klej został usunięty zarówno z śrub, jak i gwintów w feldze. nowy klej na nie wiecej niż 3 zwoje, wg. zaleceń ;] montujemy po przekątnej : kółeczko czeka na ścięcie kleju ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 No kurcze znalazłam siostrę bliźniaczą mojego motocykla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ciesze się ; ] będę mógł porównywać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Temat dotyczący akumulatora jest do zamknięcia, Zuśka otrzymała dzisiaj nową baterię, dziękuje wszystkim za podpowiedzi, ale tym razem zadecydowała stosunkowo niska cena. Chętnie poznam opinie : 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramer Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Motocykl na sprzedaż , jeśli ktoś będzie zainteresowany zapraszam na pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi