Skocz do zawartości

Pawcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Paweł, mieszkam w Opocznie. Miesiąc temu zdałem prawo jazdy. Nigdy wcześniej nie jeździłem niczym co miało pojemność większą niż 50 cm3. Chciałbym jeszcze w tym roku coś kupić. Obecnie jestem na etapie wyboru odpowiedniego dla mnie motocykla. W sumie marka nie ma większego znaczenia. Bardziej skupiam się na pojemności, bo nie wiem jak mi będzie szło:) Jeździłem Yamaha YBR 125 i 250 na kursie i egzaminie i jakoś dawałem radę. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano (edytowane)

Powitać, noo, pierwsze moto trzeba z głową wybrać :smile: , ale co niektórzy twierdzą, że nie z głową , tylko z kasą ;) ,

powodzenia w zakupie ;)

Edytowane przez Andree-stary wyga (wyświetl historię edycji)

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Opublikowano

siema no to zapraszamy na przejzenie forum byly juz tematy "pierwszego motocykla" mamy nadzieje ze sie przyda

Opublikowano

Strzała

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Opublikowano

witaj :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Cześć

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Witaj!Powodzenia i gratuluję zdania prawka

Moc i satysfakcja, bez kompromisów :P;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć ;)

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• 2 tygodnie później...