Andree-stary wyga Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 aha, rozumiem , dzięki 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vereena Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 oj widzę, że zupełnie refleksu nie mam jakbym wiedziała że Stary Rynek, to bym ten kawałek Ecię przepchała bo zaszczytnie została pożyczkodawcą silnika do drugiej swoją drogą - potrzebuję dobry wał albo cały silnik do ETZ 250 (ew. całego dawcę częsci ze sprawnym silnikiem i przodem) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 A to ja mam propozycję odnośnie spotkań zimą... Zasadniczo w warsztacie kumpla ( tam gdzie maszyna zimuje moja ) obgadaliśmy ostatnio opcję spotkań motocyklowych. Warsztat spory, narzędzi też się nieco znajdzie ( szczególnie szlifiery, piły i inne takie do obróbki kwasówy ), więc jakbyśmy mięli taki kaprys, to miejscówa fajna jest. Dojazd prosty, bo na włókniarzy przy estakadzie 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 ja tam zawsze zimą coś przerabiam, naprawiam, w moich moto, a za bardzo nie mam gdzie i czym , więc taki spot w warsztacie jak najbardziej 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) A pro po spotkań to spotkałem dzisiaj ruska z koszem na skrzyżowaniu Kusocińskiego z Retkińską (koło 21) Edytowane 26 Października 2012 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Miqul jest pewien pasjonat na rtk i ma ruska, kiedyś jeździłem jawą po osiedlu to mnie zaczepił i pogadaliśmy o starych motocyklach. Jak go jeszcze kiedyś spotkam to powiem żeby wpadł na nasz zlot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 może Mirek, ten z fotki wyżej 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam No i jak tam koleżanki i koledzy ze zlotami wiekowych motocykli ? Temat umarł czy znajdą sie jeszcze jacyś chętni na tego typu "imprezę" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam No i jak tam koleżanki i koledzy ze zlotami wiekowych motocykli ? Temat umarł czy znajdą sie jeszcze jacyś chętni na tego typu "imprezę" Właśnie miałem pisać. Jawę przyprowadziłem do łodzi, ale dziś na przejażdżce na central 3 bieg powiedział pa pa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 ja zrobiłem pierwsze km swoją ETZ 250 po prawie ćwierć wieku postoju i wydaje mi sie że w dalszą drogę sie nadaje 3 bieg mi wyskakuje , muszę wodzik wymienić ale jakoś sobie na razie radzę . Fajnie byłoby zorganizować jakiś spot . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 ja jestem chętny, moja babcia Honda wróciła od Jakubka z nowymi łańcuszkami rozrządu, jutro dostaje ode mnie nowy akumulator i chyba będzie śmigać, a propos ewentualnego spotu i jego miejsca to może niekoniecznie ten central 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 też tak myślę że niekoniecznie central . . Może nawet niekoniecznie łódź tylko jakaś inna pobliska miejscowość . Wszystko jest do ustalenia . Jaka jest granica wiekowa motocykli ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 na początku wątku w zeszłym roku padła liczba 25 dotycząca wieku maszyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Po 1988 roku były jeszcze takie firmy jak Romet, Jawa, Mz i produkowały moto, które były takie same jak kilkadziesiąt lat wcześniej Poprostu niech przyjeżdżają moto o starym wyglądzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi