Olo Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Jako iż jestem wielkim fanem zabytkowych motocykli to mam taką propozycję, żeby na forum zrobić jakieś spotkania/zloty dla miłośników wiekowych motocykli Były ktoś chętny? Jak nie to temat do kosza Edytowane 11 Października 2012 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 ja jak najbardziej.Sądzę ze moja zaprzyjaźniona ekipa z warsztatu na Smugowej też będzie za. Wszyscy mają motocykle powyżej 25 lat 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 jak najbardziej jestem za !, moje klimaty 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 co rozumiemy pod pojęciem "wiekowe" ? chyba się nie nadaję 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 co rozumiemy pod pojęciem "wiekowe" ? chyba się nie nadaję Swoją Kawą nie będzie się wyróżniał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vereena Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 "wiekowe" hmmm.. takie już bez kuratora? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 "wiekowe" hmmm.. takie już bez kuratora? bez kuratora, z czasów prlu, różnie je nazywają , wiekowe, stare, muzealne, klasyki, demoludy.., Twoja ETZka łapie się do tego przedziału 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam , propozycje Panowie i Panie, konkretne propozycje. Gdzie, kiedy etc. Pozdrawiam Gazia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 qurcze bo za dużo na razie nas nie ma 5 i 1 nie pewny na razie spotkalibyśmy się w małym gronie np. w sobotę o 16 pod centralem? Jak komuś nie pasuje to pisać, zmienimy. Po naszym spotkaniu można będzie się gdzieś wybrać na jakiś krótki przejazd, tylko nie wiem czy moja Jawa (kaczka) da radę z Wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 sobotę mam pracującą po południu, więc odpadam, nie lepsza by była niedziela, przed wieczorkiem , ewentualnie po niedzieli, któregoś dnia ok 16-18ej, ee jawka da radę, kolega na zlot Jaw i Cezet, kaczuchą 300 km przyleciał, tylko kapcia 2 razy złapał 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Kiwaczka ładny motorek, sam miałem dwa egzemplarze, kalibru 175ccm ... W każdym razie, chętnie się załapię na takie spotkania Moja maszyna już pod zabytek podpada, więc mogę, a co 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Co raz więcej nas Andree to niedziela 16? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 mnie pasi , co reszta zainteresowanych na ten termin ?? 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 to chyba bije was na głowę. MZ ES250 1960r... 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam ,mnie również pasuje, widzę ,że zaczyna się licytacja k750 56r.? Pozdrawiam Gazia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 a jeździ? 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 W zeszłą niedzielę odpalony po remoncie, na razie z sercem dniepra, ale.... to jeszcze nie ostatnie słowo. Pozdrawiam Gazia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) chętnie się przejadę gdzieś w niedzielę na mały spacer z plecaczkiem prędkościowo się dostosuję - całkiem niedawno jeździłem FZ1 z chłopakami z byłego forum motocyklistyki wolnobieżnej mam nadzieję, że przygarniecie najmłodszy wiekowy motocykl ps. tylko plis, nie spotykajmy się pod centralem... Edytowane 17 Października 2012 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Spoko wpadaj na miejsca jakoś nie miałem pomysłu Masz jakąś propozycję? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Wiekowe to znaczy do jakiego rocznika? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 pewnie sie zamelduje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 no właśnie, od jakiego rocznika się mamy uważać za posiadaczy wiekowych motocykli? moja Honda w styczniu bodajże skończy 30 lat i czy jest wiekowa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) nikt chyba sie nie zastanawiał, ile lat muszą mieć "wiekowe" moto, żeby były wiekowymi , noo, ale powiedzmy, niech mają przynajmniej "ćwierć wieku" Edytowane 18 Października 2012 przez Andree-stary wyga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Odnoszę że posty typu "ile letni trzeba mieć motocykl?" są po to żeby się pochwalić po ile lat mają Wasze moto Tak na serio to możemy zrobić tak jak mówi kolega wyżej, 25+ ale jak ktoś nie spełnia kryterium to też może wpaść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 E tam zaraz chwalić się wiekiem moto, tylko głupio można się poczuć w gronie maszyn 50-cio letnich z nieco młodszą maszyną , a tak poważnie, to 25 lat może być dobrą granicą, miejsce spotkań oczywiście - nie pod Centralem. Niedawno kręciłem się w okolicach Starego Rynku i to miejsce było by odpowiednie, jest tam parking, a nawet jeśli wjedziemy na teren rynku i spokojnie przy brzegu postawimy maszyny na jakiś czas, żeby nimi nacieszyć oko i pogadać, to nikt nam głowy za to chyba nie urwie (czytaj POLICJA). Nie będziemy przecież palić gum czy robić przegazówek. Stare maszyny - Stary Rynek to chyba dobre skojarzenie. Jeśli w niedziele zebrało by się kilka chociaż maszyn na inaugurację to bym się odmeldował. Pogoda ma być. W sobotę jadę do rodziny poza Łódź i wracam po południu, więc niedziela mi bardziej leży. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi