Aidekk Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Uderz do chłopaków z 1 maja 33. Ja tam kupiłem mojego Zippa i co do kasków trochę tego mają. Ja u nich kupiłem HJC IS-16 w rozmiarze L za 760zł -10% (teraz kupisz je za ok 600zł a w zimowej promocji może i za 500). Na prawdę godny polecenia. Co do okularów nie noszę więc nie mam doświadczeń. Mimo wszystko przymierz coś HJC bo leżą na prawdę nieźle. Być może mam jakiś kwadratowy łeb ale mnie AGV, Sharki źle leżały i uciskały a inne znów za luźne były. Dopiero HJC mi podszedł. Jeśli chodzi o komfort leży podobnie do Shoei którego mierzyłem (niestety modelu nie pamiętam). Poza HJC mają tam Arai, trochę Shoei. Potrafią też nieźle doradzić (ale to zależy kto jest na sklepie...). 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Strozz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dołóż tych parę groszy i kup Shoei, kask to podstawa, a ten będziesz miał na lata. Teraz w trakcie zimy jest masa promocji, jesli znasz już rozmiar i wiesz że XL jest ok, to warto pogrzebać w necie i trafić coś w dobrej cenie. 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi:
Barbarelka Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Yamaha Diversion lub Suzuki Bandit Gratki za zdane prawko 0 Cytuj
Juzek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Proponuje kask gpa tornado firmy osbe. 2 lata temu uratował mi życie. Więc spokojnie mogę go polecić. Oprócz tego jest on nie drogi i wygodny, a za tą cenę gwarantuje, że lepszego nie kupicie. 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Proponuje kask gpa tornado firmy osbe. 2 lata temu uratował mi życie. Więc spokojnie mogę go polecić. Oprócz tego jest on nie drogi i wygodny, a za tą cenę gwarantuje, że lepszego nie kupicie. a ja zapraszam najpierw do powitalni :bye: 0 Cytuj
Broto Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 szybkie zgaszenie. W sumie też polecił bym bandziora na 1 motocykl, ale jest trochę ciężki 200Kg + płyny... najlepiej najpierw się po przymierzać, później decydować. A wywalić go nie tak trudno jak chyba Julka pisała odwrotnie ;p już się o tym przekonałem 0 Cytuj
Uzdro Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) szybkie zgaszenie. W sumie też polecił bym bandziora na 1 motocykl, ale jest trochę ciężki 200Kg + płyny... najlepiej najpierw się po przymierzać, później decydować. A wywalić go nie tak trudno jak chyba Julka pisała odwrotnie ;p już się o tym przekonałem Nadal nie mam motocyka grrrr... a sezon tuż, tuż. nadal czekam na bandita, jak patrzę po otomoto to bardzo mało jest banditów na sprzedaż, ciekaw jestem czemu. Natomiast dużo jest Fazerów, Hornetów i CBF, CB. Wie ktoś czemu mało jest bandit-ów ? ( oczywiście szukam 600-tki) Co do kasku kupiony kask Shoei Xr 1100 Biała Perła. Edytowane 21 Lutego 2013 przez Uzdro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Kurcze przeczytalem temat i odziwo nasz kolega LANS nie poleca (poki co) koledze Uzdro, motocykla o nazwie LYYYTR r1:) ;p;p;pa odpowiadając na temat nie wiem czemu ale na początek poleciłbym coś do max 100km. Pojezdzisz i zobaczysz, że na początek nawet 50-60km to dużo tyle da Ci frajde i większe bezpieczeństwo za którym będzie szła mniejsza moc. W tej cenie celowałbym w jakąś honde moze cb500? tania w utrzywaniu pozycja by Ci odpowiadała, po mieście pojeździsz w trase też pojedziesz. Edytowane 21 Lutego 2013 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Królu Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 nikt o jajku nie wspomniał a chyba najladniejszy z tych wszystkich! sprawdz Suzuki gsxf 600(78km), a jak chcesz mocniejszego to 750(92km), 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R
Kaczmar Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Nadal nie mam motocyka grrrr... a sezon tuż, tuż. nadal czekam na bandita, jak patrzę po otomoto to bardzo mało jest banditów na sprzedaż, ciekaw jestem czemu. Natomiast dużo jest Fazerów, Hornetów i CBF, CB. Wie ktoś czemu mało jest bandit-ów ? ( oczywiście szukam 600-tki) Co do kasku kupiony kask Shoei Xr 1100 Biała Perła. Na polisch bandit crew powystawiało się parę bandziorów, także sprawdź tam. 0 Cytuj
Uzdro Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Na polisch bandit crew powystawiało się parę bandziorów, także sprawdź tam. przejrzałem nic ciekawego nie ma ... tzn za stare. Szukam Bandita do 10000zł 0 Cytuj
Phoenix Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Przede wszystkim tam(PBC) się poradź jeśli chodzi o bandity. Ja osobiście mam 1200, ważę lekko ponad 70 kilo i nie mam problemu z masą motocykla. Ty dasz radę na 100%. Kask, zerknij na Caberg Duke( Made in italy), jest szczękowy, ma 5 gwiazdek w sharpie, pinlock, blenda i dostosowany do instalacji fabrycznego interkomu i z okularami dasz sobie w nim radę. Nie będę Cię namawiał, ale może pomyśl nad 1200, ta sama buda, a silnik robi wrażenie ;P Pozdrawiam PS- Przy bandicie robię wszystko sam, więc jak coś służę radą i pomocą. 0 Cytuj
Uzdro Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) OK kończąc ten wątek kupiłem: kask Shoei XR1100na razie rękawiczki i buty: Helda, reszta już niedługoi najważniejsze moto: Yamaha FZ6 Fazer 2004r., czemu nie bandid? Jak ktoś spojrzy na wątek od początku pytałem się co kupić, nie miałem jakiś typów polegałem na radach, Nie brałem Fazera za bardzo pod uwagę, ale jak go zobaczyłem nie mogłem się oprzeć. Teraz czekam na pogodę A to jeszcze ja jak się do tego Fazera przymierzałem Edytowane 9 Marca 2013 przez Uzdro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Ładna maszynka aby dobrze służyła i by nie korciło do szaleństw :crash: 0 Cytuj
motocykloza Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 A na przyszłość gdyby ktoś się zastanawiał, na ile będzie miał wyprostowane plecy na danym sprzęcie, i ogólnie jak się będzie układała sylwetka polecam http://cycle-ergo.com/ Wiadomo,że to nie to samo co sprawdzić "na żywo", ale jeśli ma się klika maszyn na oku, to można w przedbiegach już parę odrzucić, min. właśnie ze względu na to, że ta za niska, ta za wysoka, albo kierownica za daleko. Udanego sezonu 0 Cytuj If you think you don't need a helmet, you probably don't.
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 maszynka ładniutka myślę że bedziesz zadowolony do zobaczenia na drodze 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Thebestof78 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 bardzo ładne moto powodzenia na drodze 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Borys Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) Fajny sprzęt, sam na taki polowałem i planuję kupić na przyszły sezon wersję bez owiewek szerokiej i LwG PS. Czy jest coś lepszego od wydechu pod siedzeniem??? Tak- dwa wydechy pod siedzeniem!! Edytowane 25 Marca 2013 przez Borys (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
gładki Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Myślę że dobry wybór , yamaszka bardzo ładna 0 Cytuj
Arthur Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 No i o to chodzi , ładny fazerek. Będziesz Pan Zadowolony . 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Zyygy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 fajne moto do spokojnej jazdy Kręcą mnie te wydechy pod dupką 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi