Arek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Bardzo lubie takie sprzęty, to dopiero jest zabawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Fajne sprzęcicho Pojeździłoby się :)PS. oczywiście w full stroju 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink-f Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 bardzo ładna sztuka, gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Fajne sprzęcicho Pojeździłoby się PS. oczywiście w full stroju Nie ma problemu jak doturlam się na jakiś zlocik czy inną okazję to mogę dać Ci się karnąć jawką Albo możemy się wymienić na chwilę motocyklami Jeśli chodzi o strój to ostatnio sobie kupiłem taką fajną kurtkę z napisem JAWA Jeszcze tylko orzeszek by się przydał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Klasyk! Aż mi się łza w oku zakręciła. Mój wujek miał taką i pamietam ile musiałem się naprosić i naczekać zanim wsiadłem na nią sam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 dostałem kiedyś od wujasa dwie takie na kołach i trzecią w skrzynkach. generalnie w efekcie ledwo udało skompletować jedną ale mimo wszystko bardzo miło wspominam te czasy.hmmm. wytrwałości życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 O boze ten dzwiek... mmmmmmmmmm... Mialem ogara 200 kiedys i byl to jesten z najlepiej wspominanych sprzętow Przydała by sie jeszcze ta osłona "na nogi" to wygladal by jeszcze lepiej. I wyglada to tak jak bys mial duza rejstracje tak jak by od motocykla powyzej 50ccm? 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ogar 200 czy jawa 50 to są sprzęty do których po kilkudzisięciu latach ma się do nich sentyment Tylko żal patrzeć, na tych którzy uważają, że to kupa złomu :/ Ryjek, osłona na nogi będzie wkrótce zamontowana, po prostu przy remoncie trochę przeszkadzała. Rejestracja jest własnej roboty, bo w wydziale komunikacji nie chcieli dać nowej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Ale wymiary ma takie jak od motoroweru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 w konstantynowie gość dorabia blachy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ale naklejki na blachę raczej nie dororbi :/Coś się jeszcze wykombinuje, żeby na sezon dostać blachę z WK 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 no na pewno nie dorobi ale:-kto cię będzie kontrolował?-a nawet gdy to gdzie sie dopatrzy że tam nie ma hologramu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kontrola może być w każdej chwili Na wiosnę jeszcze raz przejdę się do WK, bo i tak muszę jawę przerejestrować. Mam nadzieję że jak dopiszę do umowy że pojazd był kupiony bez blachy to się uda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bardzo fajna Jawka. Na prawdę fajnie, że młody gość interesuje się nie tylko szlifierkami i doceni starą dobrą Jawkę. Pozdrawiam z Retkini i i czekam na jakieś filmiki z jazdy w sezonie 2012. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
83matys Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Kiedyś taką kupiłem i chciałem wyremontować...Rozkręciłem do ostatniej śrubki i po 3 latach sprzedałem w cenie paliwa, które miała w baku Brak czasu i umiejętności mnie pokonały Super sprzęt! 0 Cytuj Jeżeli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, to o czym świadczy pustka na biurku? - Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nadszedł sezon to wziąłem się za pracę na jawką Żeby dostać blachę musiałem skołować poprzedniego właściciela i musiał on osobiście stawić się do WK, że zgubił blachę. Teraz szykuję jawkę do przeglądu. Światła zrobiłem, pozostał jeszcze do zrobienia tylny hamulec i można jechać po stempel. Filmik z przejazdu: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Jazda cbr jest już trochę nudna, to dla odmiany przesiadłem się na jawkę Więc mały UP Regulacja zapłonu i w drogę na przejażdżkę na grzyby W końcu znalazłem Bardzo miło się jeździ jawą jak na 39 letni motocykl i żałuje że na codzień się nią nie poruszam W przyszłym roku na 40 lat zamierzam ją pomalować w prezencie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 super klasyk szkoda że tak mało ich już na drogach. teraz tylko nowy lakier i będzie jak z fabryki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi