JAREK-XJR Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Właśnie roz......ł mi się w aucie mechanizm różnicowy i z tego co mi powiedział mechanik lepiej kupic całą skrzynię niż poszczególnej jej elementy. Czy ktoś z was zna godny polecenia szrot gdzie można nabyć używana skrzynię do fiata stilo? Zakup nowej tylko w serwisie - dzwoniłem do różnych sklepów i nie mają w ogóle w ofercie, a w serwisie cena nowej to 5800,- zl jesli zostawię u nich starą skrzynię, albo jak nie zostawię starej to ... uwaga! ... 13.000,-!!! 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 A allegro? http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=skrzynia+bieg%C3%B3w+stilo Coś tam się znalazło. Mnie kiedyś kolega zawiózł gdzieś w okolice Brzezin, dość duży szrot tam był, ale ktoś by musiał napisać gdzie to jest dokładnie, bo ja niestety nie pamiętam. Kiedyś byłem na Wróblewskiego, przy Jana Pawła, ale tam dość mało wszystkiego mają. Można jeszcze spróbować jak się jedzie na Kurowice od strony Łodzi (po prawej stronie będzie). Na ul. Kolumny też jest dość spory szrot, ale znowu nie pamiętam numeru. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Na allegro byłem w pierwszej kolejności i do rocznika 2006 była tylko na jednej aukcji. Może ktoś z okolic Kalisza zna szrot skrzynie-kalisz ? Link do aukcji: http://allegro.pl/skrzynia-biegow-fiat-stilo-1-6-1-6-16v-czesci-i2696380109.html 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 poszło pw. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ja kiedyś tutaj kupowałem część do preludy bo byłą tylko tam... ogólnie mega wielki szrot http://www.miplo.pl/point.php?&p=WFVldrAP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Na ul. Kolumny też jest dość spory szrot, ale znowu nie pamiętam numeru. Obstawiałabym, że nie na Kolumny, ale na Bieszczadzkiej To co kolega wrzucił wyżej: http://www.miplo.pl/point.php?&p=WFVldrAP Podobno największy szrot w Łodzi i faktycznie jak czegoś nigdzie nie ma to duża szansa, że właśnie tam znajdziesz 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Obstawiałabym, że nie na Kolumny, ale na BieszczadzkiejO to to! ;-) Całkiem spory, ale ceny też jakieś super nie są. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dzieki za namiary, muszę wymontować starą skrzynię i podjechać, żeby na 100% dobrać dobrą, znaczy się pasującą. Cena na Bieszczadzkiej to 800 zł, skrzynie ściągane z Francji. Na allegro ciągnięte z Anglii i za 1200 plus kurier 150. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 zapytaj na szrocie w Jordanowie... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ... nawet nie wiem gdzie to jest. Może jakis numer tel.? Nie będę jeździł po szrotach nie mając choćby ułamka pewności, że mogą mieć skrzynię do mojego auta. Niemniej dziekuję za sugestię. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) nr podam co na priv. Edytowane 9 Października 2012 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-461 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 W jordanowie takich fiacików nie widziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopranovw Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 włoskie w dużym wyborze to : ul. Perłowa w okolicy cmentarza Mania albo Pabianice Karniszewicka, to są pewne miejsca jeśli chodzi o fiata. osobiście zaczoł bym od Perłowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jadac od Portu Lodz to przed Pabianicami po lewej stronie. Daja gwarancje na sprzedawane czesci. (przynajmniej ja tak mialem) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Dzieki za wszystkie sugestie. Moze podjade jeszcze na Perlowa... 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 ten szrot przy ul Kolumny dokładnie znajduje się przy ul Beskidzkiej , gooooogle pomogą , lub allegro 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Przy Beskidzkiej to jest Zaklad Karny, szrot jest raczej przy Bieszczadzkiej. Na Prlowej to K... jakieś oszolomy są i cwaniaki. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 No dobra, już wiem, że w Polsce używana skrzynia do mojego fiacika jest raczej niedostepna. Znalazłem jedną na ebay'u angielskim i teraz pytanie: czy wśród Waszych bliskich czy znajomych mieszka w okolicy Peterborough? Miałbym prośbę do tej osoby, ale o tym póxniej. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedes900 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Napewno jakas jest tylko trzeba dobrze poszukac. Sprawdz od jakich innych modeli pasuje, czesto rozne wersje silnikowe maja ta sama skrzynie, po allegro nie szukaj tylko takiej co jest z tego samego modelu, rocznika i silnika. Na 100% cos jest. Mozesz tez sprawdzic w calych powypadkowych samochodach i pytac czy jest skrzynia, nie tylko w czesciach. To raczej na tyle popularny samochod ze w calej polsce jest chociaz 1 rozbity z cala skrzynia:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ha. Rzecz w tym, ze identyczna skrzynia jest w astrze III, ale w stilo juz mechanizm roznicowy jest fiata i wlasnie to polaczenie jest powodem klopotu z nabyciem odpowiedniej kompletnej skrzyni biegow. No nic, bede szukal dalej. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Poszukaj informacji na forach fiata. W fiatach silniki i skrzynie pasuja do siebie jak klocki lego tylko trzeba je dobrze znac... Napisz mi konkretnie co to za model, moze byc na pw. Sprobuje sie czegos dowiedziec. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Trochę kotleta odgrzaliście 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 To i ja "odgrzeję kotleta" objeździłem kilka szrotów jak mi koleś pod domem na wjeździe przestawił auto o 1,5m i tak:Kolumny nie polecam mają dużo ale złomki w chorych cenach.Sporo ciekawych rzeczy mieli przed Zgierzem jadąc od Konstantynowa.Najlepszy dla mnie wybór był na chocianowickiej drzwi dostałem praktycznie uzbrojone z szybą ze wszystkim bo nie chciało im się rozbierać w idealnym stanie w cenie chyba najniższej gdzie tylko byłem ... w przewadze mieli opla ale były różne samochody na placu.Gdy policzyli mi za wszystko dziękowałem, że do nich trafiłem ... w razie nieszczęścia polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nie naprawiałeś z OC sprawcy? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Naprawiałem z OC sprawcy tylko, że wziąłem kasę i naprawiałem na własna rękę.Więc przy okazji zrobiłem trochę dodatkowych rzeczy i jeszcze parę złotych zostało ( i oczywiście samochód zastępczy wymusiłem kiedy powiedziałem, że idę do wypożyczalni i przedstawię im rachunek ) tego samego dnia miałem Astrę pod domem. Więc pamiętajcie należy się jak pieskowi buda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi