Logan Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Niestety mamy kolejny przykład, czemu jako społeczność motocyklistów, określa nas się negatywnie. Szanse na dotarcie do jegomościa przez organy ścigania nie są wielkie, a dostanie się jak zawsze nam wszystkim http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12611560,Rajdowiec_na_quadzie_z_premedytacja_potracil_turyste.html?lokale=warszawa 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wszyscy muszą występować w tym moto - systemie z jednej strony taki moto-wariat robi złą opinię i ktoś nie będzie nas lubił a z drugiej zrobi złą opinię i ktoś nie wpadnie na pomysł "a może zdążę" lub "ja stoję to ty też" bo być może trafi na takiego moto-szaleńca który pomyśli "na ch*j ci te lusterka" . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakam1 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Czy ja wiem? Wcale nie jesteśmy postrzegani aż tak źle. Owszem jest dużo świrusów ale to tak samo jak z kierowcami samochodów. Wydaje mi się że TIRowcy mają gorzej:P 0 Cytuj http://www.motorcentrum.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 wracając do tematu, w sumie obie strony zachowały się beznadziejnie. dziadki mogły przymknąć oko na 2 minuty - co ich zbawi przejazd obok ekipy quadowco/motocyklistów, motocykliści mogli przejechać spokojnie, i było by git. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Problem jest nieco głębszy. Tam gdzie nie ma rezerwatów można przymknąć oko, ale z tego co wiem, to nie tamten rejon. Jest wiele miejsc, gdzie można sobie polatać bardziej legalnie. i kwestia quadów- sam lubię w terenie polatać, ale po 10 motocyklach droga leśna się nie zmienia, a po jednym quadzie potrafi być zdrowo przeorana. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi