Majka11 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 poskładam się na sezon trochę : 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Laleczka, za***isty sprzęt, jestem fanem hondy ale dla takiej lalce bym nie odmowił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Najlepsze prezenty można dostać tylko od : samego siebie Edytowane 10 Maja 2013 przez Majka11 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Czym masz obklejony bak(po bokach)?Aż tak często odwiedzasz tor, że koce kupiłeś? 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Czym masz obklejony bak(po bokach)? Aż tak często odwiedzasz tor, że koce kupiłeś? haha ten bak to jest taśma anty poślizgowa czy odwiedzam często to powiedzmy że z 4-5 razy w sez gdzieś tam latam Poznań czy mały Radom miałem na nie okazję więc kupiłem w normalnej cenie bym nie kupił bardzo przydatna rzecz bo np sesja w Poznaniu trwa 20 min no a cza było z tego stracić ze 4 min na grzanie opon a tak to od razu jedziesz pełnym ogniem jak jest chłodnawo to bardzo ciężko dogrzać torowego kapcia poza tym koce wydłużają żywot opony każda taka guma ma określony cykl grzania i studzenia a z kocami rozgrzewasz rano i studzisz (wieczorem) po zakończeniu jazd jak dzisiaj spr czy działają to po 25 min nigdy nie miałem tak gorącego kapica 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Nie wiesz jak nazywa się taka profesjonalna okleina po bokach baku, bo nie mogę na allegro znaleźć. 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 stompgrip 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Sprotowy motocykl w swoim żywiole. Tak powinien być wykorzystywany! A co do gripów na bak to bardzo przydatna rzecz. http://owiewki24.pl/pl/c/NAKLEJKI/544 tutaj są po 90zł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kocy nie używasz gdy wyjeżdżasz na ulice? ile należy nimi grzać opone? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Kocy nie używasz gdy wyjeżdżasz na ulice? ile należy nimi grzać opone? nie coś Ty , na drodze to na luzie latam zresztą wyjazd z podwórka mam popiołem wysypany więc nagrzane kapcie oblepił by się nim co do grzania to hmm poniedziałek jak wszystko wypali pierwsze testy ale gdzieś tak 30- 45 min , jeśli od zera się nagrzewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badyl12 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ładne moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Speed Day niestety z przygodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Suza turystaJutro rano do Zakopca. Niedziela Słowacja i Tatralandia , poniedziałek powrót 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jak Ty chcesz wymijać samochody z tak wystającymi sakwami? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Jak Ty chcesz wymijać samochody z tak wystającymi sakwami? no powiem CI że nie było lekko na Zakopiance w sobotę ale dałem radę sporo poprawki cza brać udany wypad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi