Strozz Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie czepiać się Komendanta, każdy kiedyś zaczynał. Uważam że to dla nas (łódzkich motocyklistów) bardzo dobrze, że El Comendante SM też jeździ na moto 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Znakomicie wrecz bym powiedzial. Zwlaszcza dlatego, ze kupil sobie to moto za kase zarobiona przez blokady na kola i zdarta ze staruszek handlujacych czosnkiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 hmmm może dorzucimy akcje kto pierwszy znajdzie latającego komendanta Nie czepiać się Komendanta, każdy kiedyś zaczynał.Ale nie każdy w taki idiotyczny sposób 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Chyba trochę przesadzacie z tym wjeżdżaniem na Komendanta. Są takie czasy, że jak kogoś stać to nikt mu nie zabroni kupić markowego wdzianka na moto i motocykla z salonu. Ilu z Was obecnych na forum ma markowe kombi i kask? Domyślam się, że sporo osób. To nie czasy, w których moto używany kosztował min 20 tys a żeby go kupić trzeba było pracować 3 lata na to. Kiedyś taki komplet ubranka kosztował lekko 12 koła a teraz... to co on ma na sobie warte jest ok max maxów 5 tyś. Facet sobie kupił moto i niech jeździ, nigdzie nie jest powiedziane, że ma zaczynać od czegoś co ma 50 koni. 600F łba nie urywa więc chyba nie ma o co łacha drzeć. Zakup ubrania na motocykl dla osoby początkującej, szczególnie w dzisiejszych realiach powinien być priorytetem więc wydaje mi się że nie jest to nic złego, natomiast lans w gazecie to już inna sprawa. Zalatuje to wioską na kilometr, nie obrażając nikogo ze wsi Edytowane 29 Września 2012 przez Lord Vader (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie czepiać się Komendanta, każdy kiedyś zaczynał. Uważam że to dla nas (łódzkich motocyklistów) bardzo dobrze, że El Comendante SM też jeździ na moto człowiek jak człowiek, praca jak praca hmmm może dorzucimy akcje kto pierwszy znajdzie latającego komendanta Ale nie każdy w taki idiotyczny sposób idiotyczny sposób? możesz wyjaśnić? Chyba trochę przesadzacie z tym wjeżdżaniem na Komendanta. Są takie czasy, że jak kogoś stać to nikt mu nie zabroni kupić markowego wdzianka na moto i motocykla z salonu. Ilu z Was obecnych na forum ma markowe kombi i kask? Domyślam się, że sporo osób. To nie czasy, w których moto używany kosztował min 20 tys a żeby go kupić trzeba było pracować 3 lata na to. Kiedyś taki komplet ubranka kosztował lekko 12 koła a teraz... to co on ma na sobie warte jest ok max maxów 5 tyś. Facet sobie kupił moto i niech jeździ, nigdzie nie jest powiedziane, że ma zaczynać od czegoś co ma 50 koni. 600F łba nie urywa więc chyba nie ma o co łacha drzeć. Zakup ubrania na motocykl dla osoby początkującej, szczególnie w dzisiejszych realiach powinien być priorytetem więc wydaje mi się że nie jest to nic złego, natomiast lans w gazecie to już inna sprawa. Zalatuje to wioską na kilometr, nie obrażając nikogo ze wsi jak by jeździł w jeansach i adidasach też by było źle ;] 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 tak jedną z naszych koleżanek która też tak jeździ Dzięki Martusia za pamięć Zwyczajnie jak chowam nogawice do środka to niewygodnie jak cholera:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seler Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Czytam i oczom nie wierzę. Najważniejsze jak nogawki mają się lansować. Dajcie jeszcze namiary na odpowiedniego fryzjera i sio na pietryne. Wyobraźcie sobie, że niektórzy kupują motocykle by jeździć a nie wyglądać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ja widziałem tego komendanta w czwartek na pl. Kilinskiego w Zgierzu !! ja pier**le jaki lanser ,śmiech !!!! będę wiedział na kogo gwizdać przynajmniej 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) idiotyczny sposób? możesz wyjaśnić?Nówka sztuka maszyna jak się nie umie jeżdzić to chory pomysł nawet jak ma się na to kasę. Dodatkowo pompowanie gotówki w strój itp a później przed kamerę to wieś ja pier**le jaki lanserA tu mamy potwierdzenie. Teraz być motocyklistą jest modne i nie ważne jak jeździsz ważne by mieć za***isty motór. Jest to przykre i ch..... A ja będę do końca życia za***rdalał za małą cebulą Edytowane 29 Września 2012 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Teraz być motocyklistą jest modne i nie ważne jak jeździsz ważne by mieć za***isty motór. Jest to przykre i ch..... Niestety tak jest jak napisałeś... Motocykle są w modzie dlatego tyle osób je teraz kupuje... Ile to mam przykładów wśród znajomych. Można książkę napisać Kupują motocykle bo takie to teraz trendy, pieprzenie głupot jaka to wielka "pasja" Ch** jak później okazuje się, że nie stać na ciuchy i jeździ się w koszulce i trampkach itd. Okazuje się, że trzeba jakiś serwis zrobić i nie ma za co albo też pierwsza gleba i pasja się kończy Generalnie temat rzeka, a po tym panu widać, że pasjonatem to nie jest, tylko lanserem... Przykre - bo prawdziwych motocyklistów / pasjonatów jest coraz mniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nówka sztuka maszyna jak się nie umie jeżdzić to chory pomysł nawet jak ma się na to kasę. Dodatkowo pompowanie gotówki w strój itp a później przed kamerę to wieś Po 1 primo to czy ktoś zaczyna na nowym czy starym to tylko i wyłącznie jego decyzja. Czemu głupotą jest posiadanie nowego moto? Jeżeli zakładasz, że się wyglebisz na nowym to nie wsiadaj na motocykl. Takie podejście nie ma sensu. Po 2 primo jeżeli nawet to od czego jest AC? Po 3 primo nie wiem czy zakup ubrania motocyklowego jest "pompowaniem w strój". Rozumiem, że chodzi Ci o wywiad przed kamerą ale co byś powiedział kiedy Pan Komendant zamiast tego stroju lansował się na moto w krótkich spodenkach i klapkach Lacosty? Odp chyba sama się nasuwa. ja widziałem tego komendanta w czwartek na pl. Kilinskiego w Zgierzu !! ja pier**le jaki lanser ,śmiech !!!! będę wiedział na kogo gwizdać przynajmniej Zdradzisz mi jak odróżniasz jadącego motocyklistę lansera od nie lansera? (pytanie na poważnie, żeby nie było..) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jednocześnie wyrażając nadzieję, że nie będzie to jakaś powszechna moda cholera....no niech będzie że zakładając nogawki na buty jestem wieśniacko passe...ale wtedy ma się pewność że słoma z butów nie wystaje p.s. a jak nosić DAINESE AXIAL PRO? 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ciekawe czy pojawi się kiedyś na zlocie pod centralem, zapraszamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak on k**wa założył te buty? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Może to są ortopedyczne 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 no, są i obrońcy Pana komendanta i tak mam wrażenie że jakiś przestraszony siedzi na tym moto ale mogę się nie znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Motocykle są w modzie dlatego tyle osób je teraz kupuje.No właśnie....EI powinien wyemitować cykl artykułów kto kupił, jaki motocykl i w co się ubrał w Urzędzie Miasta, Policji, ZWIKu, Urzędzie Marszałkowskim...biorąc także pod uwagę poziom merytoryczny tego tekstu - byłoby co poczytać...haha;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) hmmm może dorzucimy akcje kto pierwszy znajdzie latającego komendanta Niestety, Gulek mnie wyprzedził, chociaż jego komentarz mógłbym chyba potwierdzić.Otóż, komendanta widziałem chyba (a raczej na pewno) w czwartek, startował z bloków na przeciwko byłego salonu Motopubliki i co jakiś czas droga jego cbr600f i mojego autobusu linii 86 się krzyżowały, aż do skrzyżowania próchnika/kilińskiego. Mój wniosek z obserwacji jest taki, że albo pan naczelnik bardzo sumiennie przestrzega przepisów, albo słabo ogarnia maszynę....aaaalbo lubi się po centrum majestatycznie przetaczać PS- a co do butów, to szczerze przyznam, że nie mam pojęcia jak takie portki wpakować pod takie nuty (chociaż w dainese mają fajny patent na psozerzanie butów w łydce) ani czemu miałoby to służyć. Bo przy takim (wieśniackim?) sposobie przynajmniej deszcz nie ścieka do butów. (Chociaż komendant nie wygląda na pasjonata jazdy w deszczu...ani w ogóle nie wygląda XD) Edytowane 5 Października 2012 przez Koper (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi