fatcartman Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tak mało się w Łodzi dzieje że na pierwszej stronie jest to??: http://expressilustrowany.pl/nowy-scigacz-komendanta-strazy-miejskiej-w-lodzi-za-ponad-30-tys-zl-rozpedza-sie-do-setki-w-trzy-i-pol-sekundy-film-zdjecia,artykul.html?material_id=50649393142d5c311a000000 Ale swoją drogą fotoradarów troche powstaje więc i pewnie chłopu coś tam skapnęło za "dobrą robotę" ))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Już było w innym wątku 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wow jakim cudem to przedapiłem ? w takim razie do śmietnika 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak on k**wa założył te buty? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak on k**wa założył te buty? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Kombi Dainesa tak właśnie ma - można chować nogawki do butów, albo je zakładać na buty - co jest dobrą opcją jak pada.. nawet bardzo dobrą opcją ;] swoją drogą nie wiem czy w jego przypadku protektory na piszczelach by się zmieściły do butów 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kombi Dainesa tak właśnie ma - można chować nogawki do butów, albo je zakładać na buty - co jest dobrą opcją jak pada.. nawet bardzo dobrą opcją ;] Po pierwsze na fotach nie widać deszczu, po drugie wygląda jak wieśniak 2 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Po pierwsze na fotach nie widać deszczu, po drugie wygląda jak wieśniak Julka, temat już był wałkowany kiedyś przy jeansach moto - buty do środka, czy na. Sądzę że to każdego indywidualna sprawa. O gustach się nie dyskutuje.. nie? cytat z netu: Komfort i ergonomia Biaxial Inserts – dwuosiowe wstawki elastyczne zapewniające jeszcze większą swobodę ruchów elastyczne wstawki w miejscach najbardziej podatnych na rozciąganie w pozycji motocyklowej system umożliwiający połączenie butów z kombinezonem (wszystkie modele butów Dainese ze słowem IN w nazwie) podwójny suwak w nogawce - ułatwia zakładanie i zapinanie kombinezonu, pozwala na regulację zapięcia co przydaje się szczególnie osobom o rozbudowanych łydkach i korzystającym z butów do-kombinezonowych demontowalna podszewka klimatyczna Nanofeel® kieszeń wewnętrzna 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 jakoś tak niepewnie wygląda na tym moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) podwójny suwak w nogawce - ułatwia zakładanie i zapinanie kombinezonu, pozwala na regulację zapięcia co przydaje się szczególnie osobom o rozbudowanych łydkach i korzystającym z butów do-kombinezonowych Wyobraź sobie, że wiem, że istnieje coś takiego jak rozbudowane łydki i buty, które się nosi pod, a nie na, kombinezon z tym, że to nie ma nic do rzeczy Chyba subiektywne zdanie o tym, że to wygląda wieśniacko można mieć? No chyba, że nie można, to zaraz skomponuję oficjalne przeprosiny dla Pana Komendanta, Szanownego Pana Moderatora i przedstawicieli firmy Dainese, kogoś pominęłam? edit: Dobrze, że Pan Moderator dodał do swojej wypowiedzi, że to kwestia gustu, bo przez chwilę miałam wątpliwości Edytowane 28 Września 2012 przez Julka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wyobraź sobie, że wiem, że istnieje coś takiego jak rozbudowane łydki i buty, które się nosi pod, a nie na, kombinezon z tym, że to nie ma nic do rzeczy Chyba subiektywne zdanie o tym, że to wygląda wieśniacko można mieć? No chyba, że nie można, to zaraz skomponuję oficjalne przeprosiny dla Pana Komendanta, Szanownego Pana Moderatora i przedstawicieli firmy Dainese, kogoś pominęłam? Ok wyobrażam.................................. no już wyobraziłem p.s. Powinno być Szanownego Pana Komendanta oraz Szanownych przedstawicieli firmy Dainese 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wyobraź sobie, że wiem, że istnieje coś takiego jak rozbudowane łydki i buty, które się nosi pod, a nie na, kombinezon z tym, że to nie ma nic do rzeczy Chyba subiektywne zdanie o tym, że to wygląda wieśniacko można mieć? No chyba, że nie można, to zaraz skomponuję oficjalne przeprosiny dla Pana Komendanta, Szanownego Pana Moderatora i przedstawicieli firmy Dainese, kogoś pominęłam? tak jedną z naszych koleżanek która też tak jeździ 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Powinno być Szanownego Pana Komendanta oraz Szanownych przedstawicieli firmy Dainese tak jedną z naszych koleżanek która też tak jeździ Gafa za gafą http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png przepraszam więc także wszystkich, którzy tak jeżdżą oraz ich wszystkich sympatyków, a także tych, którym się to podoba Jednocześnie wyrażając nadzieję, że nie będzie to jakaś powszechna moda 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dziękuję Szanowny Królu Julianie 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Gafa za gafą http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png przepraszam więc także wszystkich, którzy tak jeżdżą oraz ich wszystkich sympatyków, a także tych, którym się to podoba Jednocześnie wyrażając nadzieję, że nie będzie to jakaś powszechna moda normalnie a'la Tusk 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Król Julian demokracje ma we krwi 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 "Niedawno zdał egzamin i odebrał prawo jazdy. – Samochodowe mam od 20 lat, łatwiej więc mi było zdać egzamin z przepisów ruchu drogowego." ee czy ten że Pan będąc komendantem nie powinien mieć wszystkich przepisów w głowie??? a nie się szczycić że ma prawko 20 lat i dlatego łatwiej mu było zdać teorię. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Szanowny Panie Moderatorze, zażenowanie sięgnęło zenitu Jak to mówi Król Julian: "Niezbyt ruchawe, ale zawsze!" 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 jako że dział offtopowy.. to sobie pozwolę.. 1 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 nie pozwalaj sobie scOti:) 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pewnie Mu doradzili w "największym motosalonie w łodzi" ... tak wygląda na pierwszy rzut oka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Największy moto salon nie ma już Hondy, a ostatni chyba nie miał tego koloru. Ech, za wygodny jestem na ścigacze 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Nowa Cebra, kombi Dainese, kasku nie poznaję, ale jeśli SHOEI to stawiam dolary przeciwko orzechom, że jak się powołacie w Profi na koneksje rodzinne z komendantem to dostaniecie spory rabat Bo gdzie, jak nie tam takie zakupy weekendowe? http://d.webgenerator24.pl/k/r//ds/ke/8xxl37s4oss8co40c4ggs8ws40c/8v7j2355.600.jpg a jednak kask SHOEI, więć w Profi wszystko kupował na bank Swoją drogą, wydał na to pewnie z 40tys w sumie, więc nieźle się w tej Straży może powodzić Może się zapisać... Edytowane 28 Września 2012 przez Koper (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ale kombi ma fajne. Myślę że jak to wszystko poczyta to włoży w buty te nogawki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 SZkoda że nie czytał jak zacząć przygodę z motocyklami. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Ciekawe czy w tych nie-miejskich wciagnietych portkach umie wbic 2 bieg. W sumie nawet nie musi bo chyba nie przystoi komendantowi strazy mandatowej lamac ograniczen predkosci. Edytowane 28 Września 2012 przez kpt. Bomba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi