Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Dla Zainteresowanych Turystyką- Mój Portal Internetowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany tematyką podróży motocyklowych, zapraszam na moją stronę http://www.enduro-tourer.pl

Jeżeli ktoś z Was uzna to za interesujące i postanowi czasem zajrzeć- bardzo mnie to ucieszy, jeżeli nie- trudno- każdy wie najlepiej, co mu odpowiada ;)

Zdradzę wam tu jeszcze jedną tajemnicę ;) Największym wrogiem motocykli, jakiego znam, jest osoba z najbliższych kręgów mojej rodziny- między innymi dzięki takim miejscom, jak e-t, staram się i zawsze będę- pokazać nas w tym dobrym świetle- serca i pasji ;)

Edytowane przez Logan (wyświetl historię edycji)

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Opublikowano

fajna stronka, będę zaglądał ;)

częściej, jak już zmienię na R1200Gs'a ;) bo widzę, że kolega i asfalt i nie asfalt preferuje.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za opinię ;) Wiesz, poza asfaltem jest bezpieczniej ;) Przed zmianą na R1200GS udaj się na jazdy testowe konkurencją ;) każde moto tego segmentu dostarcza wiele radości, a każde w inny sposób. Teraz bawię się Super-Tenere, myślałem, że to kloc, a jak pojechałem, to od 21, jak zsiadłem, cały czas się raduję ;) Rano biorę ją na szutry i wyłączam kontrolę trakcji :biggrin:

Edytowane przez Logan (wyświetl historię edycji)

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Opublikowano

siema LOGAN sam pub dla mnie już nie to samo co kiedyś ;) ale dla takiej podróżniczki to będę. chlera baba a ma jaja :smile: . pozazdrościć możliwości. pozdrawiam.

Opublikowano

Już wcześniej byłem na tej stronie. I, czasem tam zaglądam. Jest Ok. Nie ukrywam, że kiedyś przydała się zakładaka poradnik turysty. Musimy się poznać, a jak zmienię obecny motocykl (chociaż w korkach nie ma lepszego, to chyba kupię drugi) na GSa, to chętnie się z wmi zabiorę. Ostatnio objechałem Bieszczady z kolegą na kredensie i to nie była jazda. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano (edytowane)

Logan, jak by dało radę to może zrób powiązanie kont z face... ;)

Brakuje jak dla mnie, jeszcze testu "trampka"... :smile:

Edytowane przez Arecki (wyświetl historię edycji)
128330.png
Opublikowano

Logan, jak by dało radę to może zrób powiązanie kont z face... ;)

Brakuje jak dla mnie, jeszcze testu "trampka"... :smile:

Pewnie kiedyś da radę ;) przerabiam serwis pod kątem estetyki i poprawienia funkcjonalności ;) ja dorwę gdzieś testowego trampka, to test będzie ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trochę było ostatnio cienko z czasem, ale lada dzień zaczynam nadrabiać zaległości- na razie udało mi się uruchomić konkurs. http://www.enduro-tourer.pl/articles/?article=19#TopOFF

Wydaje mi się, że post nie łamie regulaminu, a jeżeli łamie, to proszę o interwencję moderatora.