Logan Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć Jestem Paweł, w Łodzi mieszkam "od zawsze", w chwili pisania tego postu, zbliżam się do ukończenia 24 roku życia. Obecnie nie mam własnego motocykla. Moja przygoda z motocyklami zaczęła się na poważnie w 2010 roku. wcześniej była fascynacja, ale to musiało się ograniczyć do czytania i oglądania. Mój pierwszy motocykl, to BMW F650, '95. Niestety z powodu wielu przeciwności musiałem się z nią rozstać w grudniu 2011, po 2 sezonach, a powrót w siodło odwleka się z widmem kryzysu No cóż- obecnie muszą mi wystarczyć czasami uzyskiwane motocykle testowe, z racji prowadzonej przeze mnie działalności. Zanim zrobiłem kat. A, rozglądałem się głównie za motocyklami sportowymi, w trakcie kursu skierowałem się stronę turystyków, żeby najbliższe mi stały się turystyczne enduro. Na forum trafiłem w zasadzie przypadkiem. Wiedziałem o spotkaniach i dziś przyjechałem jedną z testówek zobaczyć, jak to wygląda "na żywo". Mam nadzieję że to miejsce pozwoli poznać mi wiele interesujących osób. Od sierpnia poza studiami informatycznymi zajmuję się tworzeniem własnej firmy- najwyższy czas zalegalizować swoje doświadczenie. W ramach tej firmy tworzę stronę internetową poświęconą głównie podróżom motocyklowym, której jednym z celów jest pokazanie nas- motocyklistów, jako ludzi z pasją, a nie ruchomy zbiór organów, a także działalność informatyki w szerokim zakresie, poszerzoną o telewizję przemysłową. Nie podaję nazw i innych szczegółów, przez wzgląd na regulamin. Pozdrawiam wszystkich, Szerokości! Paweł/Logan 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Strzałą 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 siema 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witamy serdecznie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No no brzmi interesująco powitac kolegę po fachu i z wpólna pasjia. To udaneg interesu i szybko zasiadaj rumakaB-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Strzała Paweł , TY nie mozesz, ale ja moge...wiec to chyba o tej firmie wspominales...enduro-tourer.pl szerokości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Dzięki wszystkim za powitanie Strzała Paweł , TY nie mozesz, ale ja moge...wiec to chyba o tej firmie wspominales...enduro-tourer.pl szerokości Klans, kiedyś znów zaatakujemy poligon, kiedy się tylko odkuję Dzięki, za chęci, ale okazało się, że zgodnie z regulaminem mogłem napisać w OffTopic- i tak zrobiłem Edytowane 27 Września 2012 przez Logan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dzięki wszystkim za powitanie Klans, kiedyś znów zaatakujemy poligon, kiedy się tylko odkuję Dzięki, za chęci, ale okazało się, że zgodnie z regulaminem mogłem napisać w OffTopic- i tak zrobiłem ...poligon? poligon to ja nonstop robie:D . Dzis do Spały jechałem offem, praktycznie 70-80%las i pola:). Wracałem juz normalnie bo bylo ciemno i zimno, i moze CIe widzilem pod Centalem, bo przejezdzalem ok 20, ale nie podjechalem, bo sie mega spieszylem juz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 hejka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 cześć 0 Cytuj No No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Hola 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Cześć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi