crosiak Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) Witam chcialem was zaprosic do bardzo dobrze rozbudowanej siłowni na ul. Inflanckiej 23 Honorujemy karty Benefit i Fit Profit Dla motocyklistów 30% znizki!!! Mozliwosc treningu personalnego! Wszystkie informacje na stronie www.silownia-fitness.ugu.pl Zapraszam rowniez do odwiedzenia nas na miejscu jak cos pracuje tam wiec udziele wam wszystkich niezbednych informacji Edytowane 26 Września 2012 przez scOti przeniesienie tematu do innego działu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 no, wygląda bardzo sympatycznie, cena ze zniżką za "open" tyż do przełknięcia... zapisałbym się na kurs dla początkujących, tylko daleeeko bardzo ode mnie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png pomyślcie o przedłużce czasu pracy, bo benefity w krawacikach to o 19 z biur wychodzą 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 crosiak co obejmuje karnet miesięczny interesuje mnie zrzucenie wagi , jakieś diety też ustalacie ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dobrze ze honorujecie karty BENEFIT SYSTEMS Macie tam jakiś parking? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fajnie bo właśnie chcę sie zapisać na siłownie... Pytanko : Pracuje tam może Jacek Z.? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Muszę do WAS zawitać, blisko będę miał 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wiem z tego co slyszalem to jest planowana zmiana godzin ale to zobaczymy. Karnet na miesiac obejmuje wchodzenie na silownie ile tylko chcesz diety bedziemy przygotowywac ale jak bedizesz chcial to chetnie ci pomoge w dobraniu odpowiedniej i chetnie udziele wskazowek dotyczacych cwiczen Mamy trenerow peerosnalnych tylko oni niestety kosztuja ;( Parking jest przed budynkiem bezpieczna okolica ja zostawiam tam auto i suzi widzisz je z okna wiec bez problemu i odrazu pod moto masz market calodobowy wiec duzo ludzi sie kreci i tam raczej nikt twojej maszynie nie zrobi nic zlego Jezeli chodzi ci o Jacka bardzo dobrze zbudowanego ktory jest trenerem personalnym to tak pracuje na dole w swoim sklepie ale u nas jest trenerem Smooth zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dla motocyklistów 30% znizki!!! Czy ta oferta będzie również dostępna w listopadzie Jestem na etapie poszukiwania siłowni Ale dopiero od listopada chciałbym zacząć uczęszczać Jeżeli u Was karnet miesięczny kosztuje 100 zł to motocykliści płacą 70 zł??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 W sumie daleko nie mam, jak tylko znajdę więcej czasu to też podjadę. A jak cenowo prezentuje się układanie programu treningowego? Przydałoby się w końcu zacząć sensowniej ćwiczyć, a nie tylko coś podnieść tu, coś podnieść tam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Siema to ty Crosiak też tam pracujesz? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Czy w kartę Fit wliczony jest trening personalny czy to dodatkowo płatne? Brakuje mi właśnie w siłowniach które do tej pory odwiedziłem jakiejś osoby która by pokierowała co robić żeby mieć konkretne wyniki... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak znizki sa dozywotnie wiec w listopadzie bedzie tak samo Dokladnie 70zl na nieograniczona liczbe wejsc Musialbym sie spytac Jacka ile bierze za ukladanie planu bo nie wiem ale jezeli bedziesz chcial to postaram sie znalesc ci odpowiedni plan treningowy poniewaz od bardzo dlugiego czasu sie tym interesuje Tak Sobol pracuje tam a co? Nie karta FitProfit obejmuje tylko wejscia na silownie bez trenera presonalnego. Dzisiaj sie dowiem ile chlopaki biora za godzine treningu lub inne porady. Wiecie za 70zl na miesiac to i tak juz jest naprawde tanio wiec nie spodziewajcie sie ze wszystko bedzie w cenie a szczegolnie trening personalny ;( Ja chetnie pomoge jezeli tylko bedziecie miec jakis problem czy cos. Chetnie tez pomoge w sprawie suplementacji a w niedlugim czasie na silowni bedzie sprzedaz suplementow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jutro po pracy podjadę rzucę okiem i może watro spróbować. niestety pracę mam taką że co dzień kończę o innej porze , więc pasuje mi układ wchodzisz kiedy chcesz. Dużo ludzi jest w godzinach 11-15 ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jezeli bedziesz chcial to postaram sie znalesc ci odpowiedni plan treningowy poniewaz od bardzo dlugiego czasu sie tym interesujeNo bardzo chętnie. Może w przyszłym tygodniu uda mi się wyskrobać więcej czasu, to podjadę, pogadamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ehhh żeby było bliżej. U mnie to same lansiarskie kluby (sorry Lansl ) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 dobra tylko piszcie mi kiedy wpadniecie bo ja zmieniam sie z taka dziewczyna to zebym byl jak cos;) jutro od 9-15 jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A no nic mam do was 250m w lini prostej bo zastanawiam się na siłownią,wpadnij do mnie po pracy 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 bo ja zmieniam sie z taka dziewczyna Teraz się będą pytać, kiedy Ty jesteś tylko po to, żeby przychodzić jak będzie Twoja zmienniczka 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Luzik. Jak fajna ta dziewczyna, to daj do niej namiary, z nią się też chętnie umówimy #edit: dokładnie Julka, dokładnie Edytowane 27 Września 2012 przez Greg (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 nie no juz nic nie mozna napisac bo odrazu tylko dupeczki wam w glowach ;D hahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 a są duże lustra żeby oglądać jak rzeźbisz swoje ciało? kiedy są przewidziane zmiany godzin chodzi mi szczególnie o łikendy bo w tygodniu nie bardzo będę miał czas się posiłować podjade może do ciebie to pogadamy a puki co idę w kanał posiłować się ze skrzynią biegów 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 z tą siłownią to nadal aktualna sprawa ? (cennik, zniżki itd? ) bo muszę się gdzieś zapisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Tak znizki sa dozywotnie wiec w listopadzie bedzie tak samo Dokladnie 70zl na nieograniczona liczbe wejsc z tego wynika ze tak ;> do końca świata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 W którym to dokładnie jest miejscu jest ten klub MSP? (i co to znaczy;)) Trzeba odwiedzić skoro można dać zarobić koledze P.S. Ktoś by tą stronę przebudował bo szablon coś się "sypie" i raczej nie zachęca... W końcu tylu tu webmasterów, grafików i fotografów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 z tego wynika ze tak ;> do końca świata czyli do 21.12.2012 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi