piotreklodz Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Sklep dla ludzi z grubymi portfelami. Nigdy nic nie udalo mi sie tam kupic, chyba za bardzo drazni mnie wciskanie kitu i bajerowanie w celu wcisniecia ostatnich sztuk z polki. Edytowane 9 Września 2014 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R =
Rebel Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 Jak dla początkującego motocyklisty powiem tak: podejście do klienta jest bardzo dobre, cierpliwość Rogala jest wielka tak samo jak mechaników, kupowałem tak już drugi kask, akcesoria, suzi w serwisie też stała i bez zastrzeżeń. Polecam Właśnie ten gość żyje z początkujących. Nikt z jakimkolwiek doświadczeniem nie da sie nabrać na te jego przedziwne teorie. 2 Cytuj Live slow!!!
Mechanik Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 ja również polecam szybka wymiana opon i spoko obsługa 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 kolejny zadowolony klient nowy garnek nabyty (w znakomitej cenie rzecz jasna), no i chwilka motocyklowej pogawędki w cenie.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Paku Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2016 Zdecydowanie polecam jeżeli chodzi o ceny np. Kurtex. Kupiłem modeke i nigdzie nie znalazłem taniej. Poza tym w tamtym sezonie wymieniałem u nich napęd i facet z obsługi zwrócił uwagę na rękawice które u nich kupiłem że się szwy rozeszły i sam polecił zebym oddał na reklamacje. Dodam ze ja nie zwróciłem na to uwagi. Teaz mam nowe na ten sezon i napedzik też idealnie się sprawuje Gorąco polecam! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi