piotreklodz Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Sklep dla ludzi z grubymi portfelami. Nigdy nic nie udalo mi sie tam kupic, chyba za bardzo drazni mnie wciskanie kitu i bajerowanie w celu wcisniecia ostatnich sztuk z polki. Edytowane 9 Września 2014 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jak dla początkującego motocyklisty powiem tak: podejście do klienta jest bardzo dobre, cierpliwość Rogala jest wielka tak samo jak mechaników, kupowałem tak już drugi kask, akcesoria, suzi w serwisie też stała i bez zastrzeżeń. Polecam Właśnie ten gość żyje z początkujących. Nikt z jakimkolwiek doświadczeniem nie da sie nabrać na te jego przedziwne teorie. 2 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 ja również polecam szybka wymiana opon i spoko obsługa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 kolejny zadowolony klient nowy garnek nabyty (w znakomitej cenie rzecz jasna), no i chwilka motocyklowej pogawędki w cenie.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paku Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Zdecydowanie polecam jeżeli chodzi o ceny np. Kurtex. Kupiłem modeke i nigdzie nie znalazłem taniej. Poza tym w tamtym sezonie wymieniałem u nich napęd i facet z obsługi zwrócił uwagę na rękawice które u nich kupiłem że się szwy rozeszły i sam polecił zebym oddał na reklamacje. Dodam ze ja nie zwróciłem na to uwagi. Teaz mam nowe na ten sezon i napedzik też idealnie się sprawuje Gorąco polecam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi