yarahu_michu Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Witam Chciałem gorąco polecić sklep MotoPublica na ul.Żeligowskiego 46 w Łodzi. Sklep oferuje głównie produkty modeki jeśli chodzi o ciuchy ale nie tylko. Kupiłem w nim większość swojego stroju plus rękawiczki i kask dla plecaczka. Ze wszystkich rzeczy które doradził mi sprzedawca jestem bardzo zadowolony, oprócz spodni (które doradził mi mój kolega) . Opis z opinią stroju w innym dziale na forum. Miła obsługa,bardzo fajna atmosfera da się nawet coś utargować bądź zasięgnąć porady technicznej. Przy sklepie jest serwis jeszcze nie miałem okazji w nim nic robić. Edytowane 27 Września 2012 przez yarahu_michu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam Chciałem gorąco polecić sklep MotoPublica na ul.Żeligowskiego 46 w Łodzi. Sklep oferuje głównie produkty modeki jeśli chodzi o ciuchy ale nie tylko. Kupiłem w nim większość swojego stroju plus rękawiczki i kask dla plecaczka. Ze wszystkich rzeczy które doradził mi sprzedawca jestem bardzo zadowolony, oprócz spodni (które doradził mi mój kolega) . Opis z opinią stroju w innym dziale na forum. Miła obsługa,bardzo fajna atmosfera da się nawet coś utargować bądź zasięgnąć porady technicznej. Przy sklepie jest serwis jeszcze nie miałem okazji w nim nic robić. Jeżeli ktoś z was miał styczność prosiłbym o opinie. Ale nowość 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeżeli ktoś z was miał styczność prosiłbym o opinie. było... na samej górze ekraniku jest takie okienko zatytuowane "szukaj" - wpisujesz np serwis motopublica i... stała się światłość - czytasz... 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 MotoPublica na ul.Żeligowskiego 46 w ŁodziFajnie , że napisałeś o nich, bo my też czasami robimy tam zakupy i jesteśmy zadowoleni. Poza tym na forum przybywa coraz więcej świeżych motocyklistów, którzy niekoniecznie znają ten adres. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 O tym sklepie też już było na forum, ale nie kojarzę, żeby był oddzielny wątek. Niektóre rzeczy mają dość tanio, niektóre drogo. Też czasem do nich zaglądam i coś od nich biorę. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarahu_michu Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) było... na samej górze ekraniku jest takie okienko zatytuowane "szukaj" - wpisujesz np serwis motopublica i... stała się światłość - czytasz...Spoko usuwam o serwisie nie ten dział Edytowane 27 Września 2012 przez yarahu_michu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Swoja droga w najblizasz sobote i niedziele maja obnizke - 23%... Od pazdzniernika zmieniaja adres i przeprowadzaja sie gdzies w okolice obywatelskiej./ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarahu_michu Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Znowu przeprowadzka... a taka fajna miejscówkę mieli... no nic ale jest zniżka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jest zniżka, będzie Tomi 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 23% co to jest 50 - 70 % - to jest wyprzedaż. Ale sklep jak najbardziej godny polecenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Od pazdzniernika zmieniaja adres i przeprowadzaja sie gdzies w okolice obywatelskiej./ no ... prawie... ...vis a vis dworca Łódź Kaliska, Al. Włókniarzy 234, obok Subaru czy Komfortu, po schodach na 1-wsze piętro 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 no ... prawie... ...vis a vis dworca Łódź Kaliska, Al. Włókniarzy 234, obok Subaru czy Komfortu, po schodach na 1-wsze piętroAle tylko przez pewien czas. Aż skończą remont placówki na Obywatelskiej. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarahu_michu Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Kurcze przecież Oni już tam byli kiedyś obok subaru, tyle że na dole;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 no ... prawie... ...vis a vis dworca Łódź Kaliska, Al. Włókniarzy 234, obok Subaru czy Komfortu, po schodach na 1-wsze piętro Taki budynek z motocyklem na dachu, nad Subaru. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkielko123 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 byłem tam, super sklep i miła obsługa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Już tam Ich nie ma. Nowy adres to Obywatelska 72. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Już tam Ich nie ma. Nowy adres to Obywatelska 72. obok myjni samochodowej 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gomes Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 a mnie dziś soczyście wystawili pozostawiając bez moto na majówkę więc tacy wspaniali też nie są . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gomes Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 tydzien później ta sama sytuacja ... śmieszni są obiecują Ci w poniedziałek ,że będą części a w wtorek temu zaprzeczają szkoda słów . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Bardzo polecam, pięknie mi spasowali szybkę do Araia, bo coś spsułam... Pan nawet obiecał w razie kolejnych problemów zrobić mi kurs wymiany rzeczonej szyby. Także miło, sympatycznie i gdyby nie ten ciasny wjazd do nich, to byłabym całkiem zachwycona 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 i gdyby nie ten ciasny wjazd do nich, to byłabym całkiem zachwycona ehhhh coś zawadziłaś? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 ehhhh coś zawadziłaś? przezornie zaparkowałam 2 ulice dalej 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dla mnie numer jeden w Łodzi. Robie tam wiekszosc moto zakopow i nie mialem zadnych problemow. Kilka razy rekalmowalem rozne rzeczy, od rekawic po buty i mechanizm opuszczania szyby w kasku...za kazdym razem bez problemowo! Z serwisu korzystalem raz, przy wymienie opony - bez uwag. Reszte staram sie robic we wlasnym zakresie. POLECAM! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dla mnie lipa. Pytałem o jakąś Modekę i cenę z metki, czy da radę potargować. Pan odpowiedział, że po to są te ceny i nie ma możliwości obniżenia. kupiłem kapotę w Bełchatowie prawie dwie stówy taniej niż u nich. Do motorłynksów im daleko. 1 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasik Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jak dla początkującego motocyklisty powiem tak: podejście do klienta jest bardzo dobre, cierpliwość Rogala jest wielka tak samo jak mechaników, kupowałem tak już drugi kask, akcesoria, suzi w serwisie też stała i bez zastrzeżeń. Polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi