Finton Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Witam Wszystkich dosiadający swoich pięknych rumaków. Mam na imię Paweł i niedawno (3 dni temu) przeprowadziłem się do Waszego pięknego miasta z Torunia, gdzie również jak to niektórzy mówią zdobyłem lejce. Tak się akurat złożyło, że w trakcie tej całej przeprowadzki (nie polecam nikomu) nawet nie myślałem o zakupie mojego pierwszego motocykla - ale sądzę, że to już tylko kwestia czasu. Mam również nadzieje, że spotkam Tu na miejscu równie życzliwych i radosnych kompanów i kompanki, których zostawiłem w Piernikowym grodzie (Pozdrawiam Olka Mozola jak ktoś zna). Tak więc nie rozpisując się za nadto pozdrawiam Wszystkich i rozglądam się za moim motocyklem - coś w rodzaju Suzuki GSF 600S lub Hondy CB750. Edytowane 25 Września 2012 przez Finton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Ślązak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Hejka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif i oczywiście powodzenia w szukaniu maszyny 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mryc Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam 'piernika", "krzyżaka" czy jak kto tam woli. A w kwestii moto to skoro pasowałaby CB 750 to polecam XJR 1300, waga ta sama a radochy więcej 0 Cytuj XJR CLUB POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finton Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Tylko nie "Piernika" czy "Krzyżaka" lub "Mochera" - taki miałem okres w życiu - pomieszkiwania 6 lat w Toruniu.A tak poza tym to ze mnie jest rodowity Ślązak! HEHEHHE http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Edytowane 25 Września 2012 przez Finton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Ślązak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cześć! 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mryc Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A to ma być Lubin czy Złotoryja !? - coś mi się kołacze po głowie ... 0 Cytuj XJR CLUB POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon19G Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 siemano 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finton Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) "A to ma być Lubin czy Złotoryja !? - coś mi się kołacze po głowie ..." - Mryc Jeżeli pytasz o godło - to jest to godło całego dolnego śląska, tak zwany czarny śląski orzeł. A ja jestem z Legnicy - więc byłeś blisko! Edytowane 25 Września 2012 przez Finton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Ślązak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 przeprowadziłem się do Waszego pięknego miasta z Torunia, Powitać ojca dyrektora 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam ! Mój kumpel jest z Torunia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mryc Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Finton, bez urazy, Wrocław a szczególnie Legnica (studium języków obcych) jest szczególnie bliska memu sercu Edytowane 25 Września 2012 przez Mryc (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj XJR CLUB POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) No to z Ciebie znaczy rodowity hanys , powitać Edytowane 26 Września 2012 przez Andree-stary wyga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Hola! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi