Baczas Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witam wszystkich ;] Co mnie tu przywiało? Miłość do motocykli szczególnie tych sportowych ;] Prawko mam od nie dawna bo w sumie od 2011 roku. A od marca tego roku śmigam na CBR F3. Hmm więcej napiszę o sobie jak się troszkę zadomowię ;] To co, na razie tyle http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Siemka :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon19G Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baczas Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Po przeczytaniu powitania Yarahu_Michu muszę się trochę bardziej wysilić :] no to ja mam 24 lata, świeżo co po studiach z wychowania fizycznego na UŁ :] pracuje jako nauczyciel wychowania fizycznego, oraz jako trener personalny, dietetyk i masażysta w klubie sportowym fitness uprawiam wyczynowo lekkoatletyke (sprinter) i wyczynowo chciałbym uprawiać jazdę na motocyklach ;] Bardzo się wkreciłem. jako pierwszą maszynę kupiłem niezawodną CBR'ke F3 :] Ale był to sprzęt z Anglii więc wiadomo, troszkę rdzy się wdało. A że jestem troche pedantyczny w sprawach sprzętowych to postanowiłem się wziąć za nią przez zimę. moto przyjechałem 12 grudnia (na szczęście nie było śniegu), i od 13 grudnia zacząłem renowacje. rozkręciłem moto na części pierwsze nie ruszając silnika i tak piaskowanie, ramy felg części, malowanie odświeżenie lakieru, wymiany wszystkich łożysk, płynów itp. Skończyłem renowację na początku marca http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif pokupowałem ładne lsmpy kierunki ledowe, obrysówki, no troszkę tego było, teraz sobie smigam na pewnym sprzęcie i uczę się jeździć, zakupiłem fajną literaturę "motocyklista doskonały" i staram się wykonywać wszystkie zadania tam podane oraz przyswoić jak najwięcej wiedzy na temat techniki jazdy ;] Po roku jednak stwierdzam że chciałbym coś nowszego i na wtrysku i teraz sprzedaję perełkę i bede poszukiwał suzuki gsrx k6 lub nastepczyni hondy cbr 600 rr. Co będzie czas pokaże, zimę przeznaczam na ciężką robotę i odkładanie kaski ;] No myślę że teraz lepiej mnie poznacie :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 cześć 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 cześć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Powitać Jarku 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 siema! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 HiHo 0 Cytuj No No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Hola! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojas LdZ Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 witaj ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Siemaneczko:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 sciemka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi