Muodyv6 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Tak więc Teraz przedstawię moją hondzinkę która rośnie w stunt;]. Honde zakupiłem w czerwcu tego roku, jest ona z 2002 roku i ma niecałe 20 tys przebiegu , świeżo jej zrobiłem remont od soboty docieram. Kupiłem ją już pomalowaną i zrobioną na street lecz w zimę planuje pomalować na białą perłę z czarnym matem, założyć crash pady zrobić Hb no i ząbki zwiększyć z tyłu, Wsadzić oponę 150 na tył i założyć pług z boczkami lecz bez orginalnej czaszy;] Narazie mam tylko takie zdjęcia lecz na dniach będą nowe;] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Przód nieznośny, ale w końcu to maszyna do zabawy jak rozumiem Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jak patrze na Hanię, to kojarzy mi się ona z modliszką za sprawą przodu No tak, zmiana zębatki na pewno da lepsze przełożenie potrzebne przy tego rodzaju wyczynach :PZachęcam do odwiedzenia działu "sport motocyklowy". Co prawda świeci pustkami, ale może dzięki tobie się to zmieni, bo w końcu jesteś naszym pierwszym oficjalnym stunterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 przód masakra ;/ żeby to jakoś wyglądało zmieniłbym lampę i władował pług pod silnik, ale rozumiem że to motocykl do wygłupów a nie lansowania się po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 przód masakra ;/ żeby to jakoś wyglądało zmieniłbym lampę i władował pług pod silnik, ale rozumiem że to motocykl do wygłupów a nie lansowania się po mieście Tak jak napisałem w opisie, będzie pług ;]Co prawda dopiero zaczynam zabawę taką poważniejszą ale coraz lepiej mi wychodzi;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 dlaczego nie chcesz zakładać oryginalnej czaszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Bo jest brzydka;pa po drugie widziałem co prawda pare ceberek i jedną nerke która właśnie miała sam pług z boczkami i czaszę street i dla mnie to najfajniej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 więc jak dorzucisz pług to porób zdjęcia i zapodaj Ważne żeby się Tobie podobało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zbyt szybko to tego nie zrobie ponieważ wczoraj, coś się stało i dopiero jutro się za nią wezme a narazie finansowo nie za dobrze ale staram się jak najszybciej kupić plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 niedługo Motobajzel, tam zawsze masa pługów jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no może coś dorwę pomaluję i wsadzę ale napewno będzie relacja;] jak będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ciekawa maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Narazie maszyna stoi u mechanika bo ja nie mam do niej sił już , poyebauo mi się coś z elektryką i z napędem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 jakieś szczegóły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Przestała odpalać z rozrusznika, powiedzieli mi że to wina modułu jakiegos czy coś , i jechałem sobie rokicińską 120 i mi się tylnie koło zablokowało i kaplica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 to ciesz się w takim razie, że właśnie NIE kaplica... w takich sytuacjach pamiętaj, chrzanić motocykl, najważniejsze jest życie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ale kaplica z Hondą;] ale nawet jak wcisnąłem sprzęgło to zero reakcji;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Sprzedana !!! DO zamknięcia;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi