Regis Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ostatnio za piasek z proszkiem na stelażu pod topcase poszło 160 zyla... więc nie jest to taka tania sprawa biorąc pod uwagę wielkość elementu... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 to zależy gdzie najlepiej poszukać wśród znajomków. Najlepszy patent o którym już mówiłem gdzieś to idziesz mówisz że masz do pomalowania 1000 tłumików tylko chcesz zobaczyć jak to wyjdzie na próbę i Gość Ci robi najlepiej jak potrafi wykonawca nie jest głupi, za pierwszy tłumik weźmie 100% i jak robota się spodoba to za kolejne 999 tłumików policzy np 50% ceny :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 wykonawca nie jest głupi, za pierwszy tłumik weźmie 100% i jak robota się spodoba to za kolejne 999 tłumików policzy np 50% ceny :] Tak się składa ze wszystkie rzeczy jakie miałem do pomalowania mam zrobione tą metodą. I to nie przez moje cwaniactwo, po prostu potrzebowałem do kosztorysu i na pokaz pomalować testowe elementy i to wyszło od nich więc ............................. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 tą metodą można wybudować dom a nawet dwa zapraszając codziennie innych budowniczych próbowałeś? :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 myślę że to nie przejdzie ale na to też jest patent. Ale nie na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 myślę że to nie przejdzie ale na to też jest patent. Ale nie na forumMyślę, że ludzie czytający z jakiś powodów to forum aż się palą żeby ubić z Tobą jakiś większy interes Żeby nie robić offtopa dodam tylko, że inwestycja w proszek przy tym zakresie prac w już raczej wiekowym motocyklu nie jest wg mnie ekonomicznie uzasadniona. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Lord Vader, nie czepiaj się Zyggiego, biedny musi teraz do Bydgoszczy jeździć bo w Łodzi ma już spalone serwisy - chodzą słuchy, że ostatnio został rozpoznany jak poszedł do lakiernika i o mało nie skończyło się "klepaniem maski" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi