Skocz do zawartości

Serwis Motorwings

MOTORWINGS

Rekomendowane odpowiedzi

Sezon rozpoczęty od przeglądu u Michała. I jak zawsze rzetelnie , kompleksowo i sympatycznie. Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować. 

To zupełnie jak u mnie Michał wyregulował mojego dziadka tak że wigor ma jak nówka sztuka, no i wykazał się przykładną troską o bezpieczeństwo klienta 😊

Dzieki

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Cześć,

mam problem z cieknącym kardanem. Zdjąłem całą przekłądnie, ale wolałbym nie brać sie samemu za wymianę uszczeelnień. Jesteście w stanie wymienić  te uszzcelnienia?

pozdrawiam 

Polo

problem, przy każdym odpalaniu czy zimny czy ciepły (odpalanie z jednoczesnym odkręceniem manetki gazu), Na ssaniu gaśnie jak jest zimny tylko trzymanie gazu do 2000 obr. aby się rozgrzał.

• 4 tygodnie później...

Powinniśmy mieć, dopiero dzisiaj przywiozłem kompa z nowej lokalizacji na Milionowej, sprawdzę i napiszę.

Podziękował za cierpliwość :smile:

Niemiecki upierdliwy motocykl nie chciał się podłączyć, ale Wingsi dali radę ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

• 2 tygodnie później...

Hej interesuje mnie cena synchronizacji gaźnika w Suzuki gsxf 750. Ewentualna regulacja luzow na zaworach. Dajcie cenę i czas realizacji na pw.

hej,

20 Czerwca jesteśmy ustawieni na montaż lampy w PC40. Musimy przełożyć. Poszło PW

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

• 4 tygodnie później...

Lampa siedzi ładnie. Dobra robota. Elektryka sprawdzona pod kątem wodoszczelności, bo jak wracałem to lało strasznie i wszystko nadal działa :biggrin:
Dzięki i pozdrawiam :riding:

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

• 5 miesięcy temu...

Na zdjęciu na Waszym, profilu na facebooku widzę, że mieliście na warsztacie także starą Multistradę (1000 lub 1100).

Rozumiem, że tę markę i ten model też możecie serwisować?

Pytam, bo to nie jest oczywiste - nie każdy chce (lub umie) brać się za serwis Ducati, bo tam jest nieco dość specyficznych kwestii.

• 4 tygodnie później...

A jak sobie radzicie z Triumphem? Jakieś doświadczenia? 

Robiliśmy Street Triple, Tigery 1090, Sprinta.

Mamy też komputer oraz założony dostęp do oryginalnych części u nowego dystrybutora.

Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings

To chyba się umówię już niebawem. 

Zapraszamy!!! Do końca stycznia mamy 15% rabatu na części użyte do serwisu, do tego transport motocykla gratis przy robociźnie minimum 400 zł/ 50 zł w obie strony poniżej 400zł ( do 40 km od serwisu).

Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings

• 5 miesięcy temu...