xanton Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Sezon rozpoczęty od przeglądu u Michała. I jak zawsze rzetelnie , kompleksowo i sympatycznie. Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 To zupełnie jak u mnie Michał wyregulował mojego dziadka tak że wigor ma jak nówka sztuka, no i wykazał się przykładną troską o bezpieczeństwo klienta 😊 Dzieki Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Cześć, mam problem z cieknącym kardanem. Zdjąłem całą przekłądnie, ale wolałbym nie brać sie samemu za wymianę uszczeelnień. Jesteście w stanie wymienić te uszzcelnienia? pozdrawiam Polo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Odwiedź poszła na pw 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 a nie macie przypadkiem kompa do R1200GS LC K50 z 2014? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 a nie macie przypadkiem kompa do R1200GS LC K50 z 2014? Powinniśmy mieć, dopiero dzisiaj przywiozłem kompa z nowej lokalizacji na Milionowej, sprawdzę i napiszę. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mamy. Jak coś potrzebujesz to pisz pw 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol2257 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 problem, przy każdym odpalaniu czy zimny czy ciepły (odpalanie z jednoczesnym odkręceniem manetki gazu), Na ssaniu gaśnie jak jest zimny tylko trzymanie gazu do 2000 obr. aby się rozgrzał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Powinniśmy mieć, dopiero dzisiaj przywiozłem kompa z nowej lokalizacji na Milionowej, sprawdzę i napiszę.Podziękował za cierpliwość Niemiecki upierdliwy motocykl nie chciał się podłączyć, ale Wingsi dali radę 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 To my dziękujemy za cierpliwość Trochę to potrwało, ale przynajmniej teraz 35 tysi albo 2,5 roku spokoju 1 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Hej interesuje mnie cena synchronizacji gaźnika w Suzuki gsxf 750. Ewentualna regulacja luzow na zaworach. Dajcie cenę i czas realizacji na pw. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 hej,20 Czerwca jesteśmy ustawieni na montaż lampy w PC40. Musimy przełożyć. Poszło PW 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Lampa siedzi ładnie. Dobra robota. Elektryka sprawdzona pod kątem wodoszczelności, bo jak wracałem to lało strasznie i wszystko nadal działa Dzięki i pozdrawiam 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigweed Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Na zdjęciu na Waszym, profilu na facebooku widzę, że mieliście na warsztacie także starą Multistradę (1000 lub 1100). Rozumiem, że tę markę i ten model też możecie serwisować? Pytam, bo to nie jest oczywiste - nie każdy chce (lub umie) brać się za serwis Ducati, bo tam jest nieco dość specyficznych kwestii. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tak, serwisujemy Ducati, robiliśmy różne modele, w tym również Multistradę małą i dużą, dysponujemy również komputerem diagnostycznym obsługującym tę markę. 1 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigweed Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 OK, wielkie dzięki za odpowiedź Będę Was miał na uwadze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 A jak sobie radzicie z Triumphem? Jakieś doświadczenia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 A jak sobie radzicie z Triumphem? Jakieś doświadczenia? Mogę od siebie potweirdzić, że doświadczenie z Triumphem Michał ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 A jak sobie radzicie z Triumphem? Jakieś doświadczenia? Robiliśmy Street Triple, Tigery 1090, Sprinta. Mamy też komputer oraz założony dostęp do oryginalnych części u nowego dystrybutora. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 To chyba się umówię już niebawem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 To chyba się umówię już niebawem. Zapraszamy!!! Do końca stycznia mamy 15% rabatu na części użyte do serwisu, do tego transport motocykla gratis przy robociźnie minimum 400 zł/ 50 zł w obie strony poniżej 400zł ( do 40 km od serwisu). 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 No to może podjedziecie. Jest szansa na sobotę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 No to może podjedziecie. Jest szansa na sobotę? Zadzwoń do nas, znajdziemy dogodny termin 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zadzwoń do nas, znajdziemy dogodny termin Dzięki. Umówieni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korrus Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Chyba musimy się umówić bo moja Honda zaczęła robić numery. Mocno jesteście obłożeni robotą ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi